Povezane vesti

Oracio Sala: Ovo je noćna mora, moja nada umire, očajan sam

Oracio Sala: Ovo je noćna mora, moja nada umire, očajan sam

Večernje novosti 04.02.2019
Lociran avion fudbalera Kardifa na dnu Lamanša, u olupini uočeno jedno ljudsko telo. OLUPINA aviona "pajper PA-46 malibu", kojim je pilotirao Dejvid Ibotson, a prevozio je 21. janaura fudbalera Kardifa Emilijana Salu od Nanta do Velsa, nađen je u… »
Uočeno i telo pored aviona koji je pao u Lamanš

Uočeno i telo pored aviona koji je pao u Lamanš

Politika 04.02.2019
LONDON – Jedno telo uočeno je danas u kanalu Lamanš, pored aviona koji se srušio dok je prevozio fudbalera Emilijana Salu. Kako su preneli britanski mediji, ekipa za pretragu će tek odlučiti koje će sledeće korake preduzeti. Avion u kom su bili… »
Foto: Vidljivo telo u avionu kojim je leteo Sala

Foto: Vidljivo telo u avionu kojim je leteo Sala

Mondo 04.02.2019
Objavljeni su prvi snimci... Dan nakon što je pronađena olupina palog aviona kojim je Emilijano Sala leteo u Kardif, na promociju, ozvaničeno je da se u njoj nalazi i jedno telo. Na prvobitnim snimcima, sa kojih je jednu fotografiju objavila i… »
U olupini Salinog aviona "vidljivo jedno telo"

U olupini Salinog aviona "vidljivo jedno telo"

N1 Info 04.02.2019
U toku je vađenje olupine aviona u kome je nestao Emilijano Sala, a engleski mediji prenose da je u njoj "vidljivo jedno telo". U nedelju je pokrenuta nova, podvoda pretraga koja je odmah urodila plodom i na dnu kanala Lamanš pronađena olupina aviona… »
Pronađeno telo u potopljenom avionu u kom je bio Sala

Pronađeno telo u potopljenom avionu u kom je bio Sala

Sportske.net 04.02.2019
Neka počiva u miru. Najnovija istraživanja kažu - telo je pronađeno u ruševini aviona ispod vode. Dejvid Ibotson, pilot, kao i Emilijano Sala, fudbaler, bili su u avionu koji je leteo za Kardif i koji se srušio u Lamanš 21. januara. Juče se… »
Najnovije vesti: Uočeno telo u avionu koji je prevozio Salu, identifikacija u toku (foto)

Najnovije vesti: Uočeno telo u avionu koji je prevozio Salu, identifikacija u toku (foto)

Hot sport 04.02.2019
Sinoć je pronađena olupina aviona kojim je argentinski fudbaler putovao ka Kardifu. U blizini ostrva Aderni, na dnu Lamanša. Jutro kasnije, malom podmornicom na daljinsko upravljanje uočeno je telo u olupini aviona, ali se još uvek ne zna da li je… »
Vađenje olupine aviona iz lamanša: Vidljivo jedno telo

Vađenje olupine aviona iz lamanša: Vidljivo jedno telo

Večernje novosti 04.02.2019
Engleski mediji pišu da su spasilačke ekipe započele izvlačenje olupine aviona s dna kanala Lamanš i javljaju da je u njemu vidljivo telo jedne od žrtava. Dan pošto je pronađena olupina aviona u kojem je 21. januara nestao argentinski napadač… »

Vesti dana »