Povezane vesti
Maduro zatražio pomoć od pape
Novi magazin 04.02.2019
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je danas da je uputio pismo poglavaru Rimokatoličke crkve Franji u kojem traži od njega pomoć i posredovanje. "Uputio sam pismo papi Franji. Rekao sam mu da sam u službi Hrista i u tom duhu sam zamolio za pomoć… »
Maduro zatražio pomoć od pape
N1 Info 04.02.2019
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da je uputio pismo poglavaru Rimokatoličke crkve Franji u kojem traži od njega pomoć i posredovanje. "Uputio sam pismo papi Franji. Rekao sam mu da sam u službi Hrista i u tom duhu sam zamolio za pomoć u… »
Maduro traži pomoć od pape Franje: Ja sam u službi Hristove ideje! Pomozite mi da ojačamo dijalog! (video)
Kurir 04.02.2019
KARAKAS - Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da je pisao papi Franji zatraživši od njega pomoć u podsticanju dijaloga. U intervjuu za italijansku televiziju Skah TG24, Maduro je rekao da se nada da je pismo "na putu ili je već stiglo u… »
Vesti dana »
Tramp i Zelenski: Sastanak je bio odličan, "pokrili smo" oko 95 odsto pitanja
N1 Info pre 45 minutajoš 39 povezanih
"Studenti u blokadi": Hvala svima - veliki odziv, broje se potpisi!
Pravda pre 1 satjoš 66 povezanih
Novi sukob košarkaša sa navijačima: Kamera snimila obračun Amerikanaca sa ljudima ispred tunela!
Hot sport pre 1 satjoš 46 povezanih
Elek: Srpska lista osvojila svih 10 mandata u skupštini u Prištini predviđenih za Srbe
Euronews pre 45 minutajoš 62 povezane
(FOTO) Akcija "Raspiši pobedu": Studenti prikupljali potpise za raspisivanje izbora na skoro 500 štandova
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 56 povezanih