Povezane vesti
Maduro zatražio pomoć od pape
Novi magazin 04.02.2019
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je danas da je uputio pismo poglavaru Rimokatoličke crkve Franji u kojem traži od njega pomoć i posredovanje. "Uputio sam pismo papi Franji. Rekao sam mu da sam u službi Hrista i u tom duhu sam zamolio za pomoć… »
Maduro zatražio pomoć od pape
N1 Info 04.02.2019
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da je uputio pismo poglavaru Rimokatoličke crkve Franji u kojem traži od njega pomoć i posredovanje. "Uputio sam pismo papi Franji. Rekao sam mu da sam u službi Hrista i u tom duhu sam zamolio za pomoć u… »
Maduro traži pomoć od pape Franje: Ja sam u službi Hristove ideje! Pomozite mi da ojačamo dijalog! (video)
Kurir 04.02.2019
KARAKAS - Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da je pisao papi Franji zatraživši od njega pomoć u podsticanju dijaloga. U intervjuu za italijansku televiziju Skah TG24, Maduro je rekao da se nada da je pismo "na putu ili je već stiglo u… »
Vesti dana »
Tramp poklonio Siju skulpturu beloglavog orla: 'Nikad se nismo bolje slagali'
BBC News pre 42 minutajoš 29 povezanih
Ambasador SAD pri UN kritikovao diplomate koje su izašle sa sednice kada se obratio Netanjahu
Danas pre 42 minutajoš 18 povezanih
Jovanović pevao „Bože pravde“, pa pobedio Srbiju: „Od žreba sam imao emocije“
Sputnik pre 1 satjoš 33 povezane
NAGLO ZAHLAĐENJE U SRBIJI: Kiša i pljuskovi, temperatura pada i do 13 stepeni – evo kakvo vreme stiže za vikend
Glas juga pre 2 satajoš 22 povezane
Još vam nije leglo 6.000 dinara, a danas ističe rok za isplatu? Evo šta sve treba da znate
Telegraf pre 37 minutajoš 8 povezanih