Povezane vesti
Milan Borjan: Supruga je želela da ostanem u Zvezdi, svašta je prošla u poslednje vreme...
Mozzart sport 04.02.2019
„To na društvenim mrežama nije bio napad na nju, nego na moju porodicu. To nije maslo navijača koji su stalno na utakmicama i koji znaju koliko sam dao Zvezdi" kaže čuvar mreže crveno-belih. (Od izveštača MOZZART Sporta iz Antalije) Osmeh je uvek bio tu… »
Milan Borjan: Ostajem u Zvezdi do kraja karijere, nisam zaslužio da napadaju moju porodicu i mene!
Hot sport 04.02.2019
Milan Borjan produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2023. godine, a danas se tim povodom obratio medijima koji se nalaze na pripremama u Beleku. Od specijalnog izveštača iz Beleka – Darko Noveski Crvena zvezda je rešila pitanje golmana u naredne četiri… »
Borjan: Ne mogu više da se selim... Hoću redovno u LŠ!
Mondo 04.02.2019
"Ova ekipa je napravila prelepu priču i treba samo da nastavimo... Iskreno, preozbiljni smo", zadovoljan je prvi golman Crvene zvezde posle produžetka ugovora. /Od novinara MONDA iz Antalije/ Strepnja navijača Crvene zvezde kada je u pitanju ostanak… »
Vesti dana »
ISTEKAO ROK: U Kragujevcu na šest punktova podneto oko 28.000 zahteva za upis prava svojine na nepokretnosti
InfoKG pre 17 minutajoš 70 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 2 satajoš 7 povezanih
Vremenska prognoza za utorak 10. februar 2026: Sutra pretežno oblačno i hladnije vreme
Serbian News Media pre 17 minutajoš 50 povezanih