Повезане вести

Милан Борјан: Супруга је желела да останем у Звезди, свашта је прошла у последње време...

Милан Борјан: Супруга је желела да останем у Звезди, свашта је прошла у последње време...

Моззарт спорт 04.02.2019
„То на друштвеним мрежама није био напад на њу, него на моју породицу. То није масло навијача који су стално на утакмицама и који знају колико сам дао Звезди" каже чувар мреже црвено-белих. (Од извештача МОЗЗАРТ Спорта из… »
Милан Борјан: Остајем у Звезди до краја каријере, нисам заслужио да нападају моју породицу и мене!

Милан Борјан: Остајем у Звезди до краја каријере, нисам заслужио да нападају моју породицу и мене!

Хот спорт 04.02.2019
Милан Борјан продужио је уговор са Црвеном звездом до 2023. године, а данас се тим поводом обратио медијима који се налазе на припремама у Белеку. Од специјалног извештача из Белека – Дарко Новески Црвена звезда је решила питање… »
Борјан: Не могу више да се селим... Хоћу редовно у ЛШ!

Борјан: Не могу више да се селим... Хоћу редовно у ЛШ!

Мондо 04.02.2019
"Ова екипа је направила прелепу причу и треба само да наставимо... Искрено, преозбиљни смо", задовољан је први голман Црвене звезде после продужетка уговора. /Од новинара МОНДА из Анталије/ Стрепња навијача Црвене звезде када… »

Вести дана »