Povezane vesti
Ta mogućnost mi je zastrašujuća: Sara Jovanović ima strah od hakera, evo šta drži u telefonu!
Kurir 04.02.2019
Sara Jovanović kaže da je ponosna na sebe što u karijeri nije pravila kompromise, otkriva da slabo spava jer noću radi i da je posebne emocije utkala u svoje pesme. "Često sam bez sna. Imam taj problem da obožavam da ležem kasno jer sam produktivna noću… »
"Patim,: Ali.." Sara Jovanović je ovako odgovorila na pitanje o muškarcima (video)
Blic 04.02.2019
Pevačica Sara Jovanović kaže da je ponosna na sebe što u karijeri nije pravila kompromise, otkriva da slabo spava jer noću radi i da je posebne emocije utkala u svoje pesme. Harizmatična pevačica Sara Jovanović objavila je novu pesmu „Bez sna” ali ni… »
Vesti dana »
"Izraelci se povlače, priznaju poraz" Komandant iranske garde likuje posle ogromnog napada na Haifu - sve smo gađali, a nema vesti o presretanjima
Kurir pre 19 minutajoš 24 povezane
Ovaj snimak morate da pogledate! Jokić ponovo ispisao istoriju, izvodio magiju i protivnike dovodio do ludila - ovo su njegovi najbolji potezi protiv Portlanda!
Kurir pre 29 minutajoš 50 povezanih
Vreme danas: Duži sunčani intervali u toku dana, temperatura do 22 stepena
Nedeljnik pre 39 minutajoš 21 povezana
Ovu kratku molitvu svi vernici treba da izgovore na Blagovesti: Posvećena je Bogorodici, a sve je predstavljeno na ikoni u Visokim Dečanima
Kurir pre 9 minutajoš 17 povezanih