Povezane vesti
Ta mogućnost mi je zastrašujuća: Sara Jovanović ima strah od hakera, evo šta drži u telefonu!
Kurir 04.02.2019
Sara Jovanović kaže da je ponosna na sebe što u karijeri nije pravila kompromise, otkriva da slabo spava jer noću radi i da je posebne emocije utkala u svoje pesme. "Često sam bez sna. Imam taj problem da obožavam da ležem kasno jer sam produktivna noću… »
"Patim,: Ali.." Sara Jovanović je ovako odgovorila na pitanje o muškarcima (video)
Blic 04.02.2019
Pevačica Sara Jovanović kaže da je ponosna na sebe što u karijeri nije pravila kompromise, otkriva da slabo spava jer noću radi i da je posebne emocije utkala u svoje pesme. Harizmatična pevačica Sara Jovanović objavila je novu pesmu „Bez sna” ali ni… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 18. jun: Sunčano i toplo, mestimično oblačno na jugu Srbije
Radio sto plus pre 14 minutajoš 17 povezanih

Hapšenja u Beogradu: „Palo“ više od 20 vlasnika firmi, „oprali“ stotine miliona dinara
Nova pre 14 minutajoš 21 povezana

Izraelska vojska objavila da je pogodila pogone za proizvodnju centrifuga za uranijum u Iranu
N1 Info pre 4 minutajoš 29 povezanih

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 10 satijoš 6 povezanih