Повезане вести
Та могућност ми је застрашујућа: Сара Јовановић има страх од хакера, ево шта држи у телефону!
Курир 04.02.2019
Сара Јовановић каже да је поносна на себе што у каријери није правила компромисе, открива да слабо спава јер ноћу ради и да је посебне емоције уткала у своје песме. "Често сам без сна. Имам тај проблем да обожавам да лежем касно… »
"Патим,: Али.." Сара Јовановић је овако одговорила на питање о мушкарцима (видео)
Блиц 04.02.2019
Певачица Сара Јовановић каже да је поносна на себе што у каријери није правила компромисе, открива да слабо спава јер ноћу ради и да је посебне емоције уткала у своје песме. Харизматична певачица Сара Јовановић објавила је нову… »
Вести дана »

У Петој београдској гимназији од јутрос без наставе: Ученици траже повратак наставника и избор новог директора
Данас пре 1 сатјош 22 повезане

„Добар је дан, али рат још није готов“: Шта даље после Трамповог мировног плана за Газу?
Данас пре 1 сатјош 36 повезаних

(БЛОГ) Настављена седница Скупштине Србије: Посланици расправљају о амандманима на предложене законе
Н1 Инфо пре 21 минутајош 20 повезаних

Фон дер Лајен најавила укидање роминга Црне Горе и ЕУ, данас стиже у Сребреницу и Сарајево
Данас пре 1 сатјош 21 повезана