Povezane vesti
Ta mogućnost mi je zastrašujuća: Sara Jovanović ima strah od hakera, evo šta drži u telefonu!
Kurir 04.02.2019
Sara Jovanović kaže da je ponosna na sebe što u karijeri nije pravila kompromise, otkriva da slabo spava jer noću radi i da je posebne emocije utkala u svoje pesme. "Često sam bez sna. Imam taj problem da obožavam da ležem kasno jer sam produktivna noću… »
"Patim,: Ali.." Sara Jovanović je ovako odgovorila na pitanje o muškarcima (video)
Blic 04.02.2019
Pevačica Sara Jovanović kaže da je ponosna na sebe što u karijeri nije pravila kompromise, otkriva da slabo spava jer noću radi i da je posebne emocije utkala u svoje pesme. Harizmatična pevačica Sara Jovanović objavila je novu pesmu „Bez sna” ali ni… »
Vesti dana »
„Ali 24 slobodna bacanja u jednom poluvremenu“? Trener Nikša opleo po suđenju, zvezde tima nisu saglasne s njim!
Hot sport pre 16 minutajoš 36 povezanih
Od milijardi Čelsija do poruke Putinu – Zelenski otkrio šta je tražio od Abramoviča
RTS pre 31 minutajoš 13 povezanih
Dan žalosti u Ćićevcu zbog utapanja dvojice dečaka u Južnoj Moravi
Serbian News Media pre 6 minutajoš 11 povezanih
"Bibi, moraš da budeš oprezan, ili ostaješ sam!" Tramp nikad žešće zapretio izraelskom premijeru, pa najavio sporazum sa Iranom: Do sada je to uradio 37 puta
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih
Pravi letnji dani sa temperaturom iznad 30℃: Evo kada stiže zahlađenje
Euronews pre 1 satjoš 9 povezanih