Povezane vesti

Teretni voz pun tenkova na stanici u Koprivnici

Teretni voz pun tenkova na stanici u Koprivnici

RTV 04.02.2019
KOPRIVNICA - Teretni voz pun vojnih tenkova stigao je danas u prepodnevnim satima na železničku stanicu u hrvatskom gradu Koprivnici, tu proveo nekoliko časova i u rano popodne napustio stanicu, a sve bi ostalo obavijeno velom tajne da se nije pojavila… »
Voz pun tenkova u Hrvatskoj: "Ne znam odakle i kuda"

Voz pun tenkova u Hrvatskoj: "Ne znam odakle i kuda"

Vesti online 04.02.2019
Teretni voz pun tenkova je izazvao čuđenje u hrvatskom mestu Koprivnici, pošto se pojavio na železničkoj stanici, prenosi Podravski.hr. Kako se navodi, kompozicija je u to mesto stigla u prepodnevnim časovima i nekoliko sati se nalazila na koloseku… »
Voz pun tenkova u Hrvatskoj: „Ne znam odakle i kuda“

Voz pun tenkova u Hrvatskoj: „Ne znam odakle i kuda“

Sputnik 04.02.2019
Teretni voz pun vojnih tenkova stigao je danas u prepodnevnim satima na železničku stanicu u hrvatskom gradu Koprivnici, tu proveo nekoliko časova i u rano popodne napustio stanicu, a sve bi ostalo obavijeno velom tajne da se nije pojavila informacija… »
Čiji su tenkovi? Misteriozni voz u Koprivnici

Čiji su tenkovi? Misteriozni voz u Koprivnici

Mondo 04.02.2019
Teretni voz pun tenkova stigao je danas u prepodnevnim satima na železničku stanicu u hrvatskom gradu Koprivnici, tu proveo nekoliko časova i u rano popodne napustio stanicu. Foto: Screenshot/Youtube/Military Archive Sve bi ostalo obavijeno velom tajne… »
Oklopni voz uplašio Hrvate: Neobična kompozicija primećena u Koprivnici, ide na istok, ali cilj nije Rusija! (foto)

Oklopni voz uplašio Hrvate: Neobična kompozicija primećena u Koprivnici, ide na istok, ali cilj nije Rusija! (foto)

Kurir 04.02.2019
Teretni voz pun oklopnih vozila stigao je danas u prepodnevnim satima na železničku stanicu u hrvatskom gradu Koprivnici, tu proveo nekoliko časova i u rano popodne napustio stanicu, a sve bi ostalo obavijeno velom tajne da se nije pojavila informacija… »
Voz pun tenkova stao u Hrvatskoj: Niko ne zna odakle su i kuda idu

Voz pun tenkova stao u Hrvatskoj: Niko ne zna odakle su i kuda idu

Večernje novosti 04.02.2019
Kako prenosi Podravski.hr, na kompoziciji je bilo nekoliko desetina moćnih ratnih mašina. TERETNI voz pun borbenih ratnih tenkova napustio je popodne železničku stanicu u Koprivnici. Kako prenosi Podravski.hr, na kompoziciji je bilo nekoliko desetina… »
Teretni voz pun tenkova putuje kroz Hrvatsku! Niko ne zna kuda ih voze!

Teretni voz pun tenkova putuje kroz Hrvatsku! Niko ne zna kuda ih voze!

Alo 04.02.2019
Teretni voz pun borbenih ratnih tenkova napustio je popodne železničku stanicu u Koprivnici. Kako prenosi Podravski.hr, na Kompozicija je u Koprivnicu stigla prepodne i na stanici je bila nekoliko sati. - Nisam ovlašćen da dajem informacije o čemu se… »

Vesti dana »