Povezane vesti
Novi hakerski napad na portal Vijesti
Radio 021 04.02.2019
Portal medijske grupacije Vijesti bio je danas ponovo meta hakerskih napada, što je novi pokušaj obaranja sajta u poslednje tri sedmice, objavljeno je na stranici tog medija. Iz Vijesti navode da je današnji napad bio "mnogo većeg obima od napada koji su… »
Novi hakerski napad na Vijesti
Novi magazin 04.02.2019
Portal medijske grupacije Vijesti bio je danas ponovo meta hakerskih napada, što je novi pokušaj obaranja sajta u poslednje tri sedmice, objavljeno je na stranici tog medija. Iz Vijesti navode da je današnji napad bio "mnogo većeg obima od napada koji su… »
Portal Vijesti ponovo na udaru hakera: Zbog tekstova o korupciji režima pokrenut napad neviđenih razmera, MAJE poziva EU da…
Kurir 04.02.2019
Portal medijske grupacije Vijesti iz Crne Gore – www.vijesti.me nakon 20 dana, ponovo je predmet hakerskih DDoS napada, koji je ovog puta po obimu neuporedivo veći od napada koji su se dešavali prije tri sedmice, a koji za cilj ima obaranje portala… »
Vesti dana »
'Uprava napolje', Stanković pljunuo sudiju, gestikulirao navijačima: Zvezda se obrukala
BBC News pre 8 minutajoš 23 povezane
Pretežno sunčano i toplo, ponegde mogući pljuskovi – do 36 stepeni
RTS pre 48 minutajoš 16 povezanih
Srpska lista: Kosovska policija pretukla Srbina, odveden u šumu i vezan za drvo
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane
"Tražili mi pušku, a ja pušku nemam" Pretučeni Srbin Nenad iz Drena na Kosmetu o detaljima krvničkog prebijanja?! Pretili i ženi: Hoćeš da te teramo u Albaniju
Kurir pre 23 minutajoš 13 povezanih
Danas potpuno pomračenje Sunca u delu Sveta, u Srbiji vidljivo delimično pred zalazak
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih