Povezane vesti

Misteriozni napad na momka u centru Beograda, po kafiću krvavi tragovi: Policija sumnja da je napadač prvo divljao autom, a…

Telegraf 05.02.2019
Kako su ispričali ljudi iz samog kafića, povređeni momak nije bio stalan gost, ali je znao da navrati i nikada nije pravio probleme. Mladić M. B. star oko 30 godina izboden je jutros u 4.40 ispred jednog kafića u Ulici Gavrila Principa, nedaleko od… »

Divljao po gradu, pa mladića izbo po licu: Misteriozni napad na momka u centru Beograda, u kafiću pronađeni krvavi tragovi

Blic 05.02.2019
Mladić M. B. star oko 30 godina izboden je jutros u 4.40 ispred jednog kafića u Ulici Gavrila Principa, nedaleko od Ekonomskog fakulteta. Kako "Blic" nezvanično saznaje, on se nalazio u obližnjem ugostiteljskom objektu, da bi ga zatim za sada… »

Krvavo jutro u Beogradu: Iskasapljen muškarac pronađen ispred kafića

Blic 05.02.2019
Muškarac star oko 30 godina iskasapljen je jutros nešto pre 5 sati ispred jednog kafića u Ulici Gavrila Principa, potvrđeno je za "Blic". Kako je izvestila Nada Macura na TV Prvoj u pitanju je povreda nožem. - Arterijsko krvarenje, teška trauma… »

Krvavo jutro u Beogradu: Iskasapljen muškarac pronađen ispred kafića, lice mu je skroz isečeno

Telegraf 05.02.2019
Incident se dogodio jutros oko 4.40. Muškarac star oko 30 godina iskasapljen je jutros nešto pre 5 sati po licu ispred jednog kafića u Ulici Gavrila Principa. Kako je izvestila Nada Macura na TV Prvoj u pitanju je povreda nožem. - Arterijsko… »

Vesti dana »