Povezane vesti
Monah iz Zrenjanina zakukao na saslušanju posle nezapamćene tragedije! Tela majke i ćerke izvučena iz jezera
Alo 05.02.2019
Goran Kempanov, s monaškim imenom Neofit, koji je uhapšen nakon nesreće na Skadarskom jezeru, rekao pred tužiocem da su mu stradali Kumburovići i Darko Vujošević bili kao porodica. - Žao mi je zbog nesreće u kojoj je nastradalo četvoro mojih… »
Teško mi je, ubio sam četvoro prijatelja: Saslušan monah Neofit posle nezapamćene tragedije na jezeru! Evo šta je rekao
Kurir 05.02.2019
Goran Kempanov, s monaškim imenom Neofit, koji je uhapšen nakon nesreće na Skadarskom jezeru, rekao pred tužiocem da su mu stradali Kumburovići i Darko Vujošević bili kao porodica. - Žao mi je zbog nesreće u kojoj je nastradalo četvoro mojih… »
Tročlana porodica i spasilac utopili se jer je neko ukrao prsluke za spasavanje: Kumburovići nestali u jezeru, a ova…
Kurir 05.02.2019
Monahu Manastira Vranjina Goranu Kimpanovu (43), koji je upravljao čamcem nakon čijeg se prevrtanja utopilo četvoro lica u Skadarskom jezeru, određeno je zadržavanje do 72 sata. Na čamcu se nalazilo osam lica bez propisane opreme – prsluka… »
Izvučeno telo devojčice iz Skadarskog jezera
Mondo 05.02.2019
Ronioci Regionalnog centra iz Bijele izvukli su danas oko podneva telo devojčice koja je stradala kada se pre dva dana prevrnuo čamac na Skadarskom jezeru. Foto: Mondo/ Goran Sivački ilustracija "Telo devojčice smo pronašli na desnoj strani obale… »
Advokat uhapšenog monaha za Kurir: On je ovde omiljen, mnogi su se zbog njega okrenuli manastiru! U podivljalom Skadru…
Kurir 05.02.2019
Monahu Manastira Vranjina Goranu Kimpanovu (43), koji je upravljao čamcem nakon čijeg se prevrtanja utopilo četvoro lica u Skadarskom jezeru, određeno je zadržavanje do 72 sata. Advokat Jugoslav Krpović, koji zastupa uhapšenog monaha Neofita, rekao… »
Advokat: Monah u šoku posle utapanja četiri osobe
N1 Info 05.02.2019
Monah manastira Vranjine Goran Kempanov (monaško ime Neofit) je u šoku i žali zbog nesreće u kojoj su se utopile četiri osobe među kojima i dvanaestogodišnje dete, kada se prevrnuo čamac na Skadarskom jezeru, kazao je agenciji Beta njegov advokat… »
Advokat: Monah u šoku posle utapanja četiri osobe
Novi magazin 05.02.2019
Monah manastira Vranjine Goran Kempanov (monaško ime Neofit) je u šoku i žali zbog nesreće u kojoj su se utopile četiri osobe među kojima i dvanaestogodišnje dete, kada se prevrnuo čamac na Skadarskom jezeru, kazao je agenciji Beta njegov advokat… »
"Prvo je Jana uhvatila Ninu ispod ramena, ali su ih talasi poklopili!" Otkriveni detalji nezapamćene tragedije
Alo 05.02.2019
"Teškog srca ovo objavljujem, počivajte u miru moje namučene komšije i prijatelji." Tragedija koja je potresla čitav region! Trudnica Jana Kumburović, njen suprug Ratko, njihova ćerka Nina (12) i prijatelj Darko Vujošević udavili su se u… »
Prsluke nismo imali, neko ih je ukrao! 4 prijatelja su mi umrla u jednom trenu: Monah koji je vozio čamac na Skadarskom jezeru…
Kurir 05.02.2019
Monah manastira Vranjine Neofit (Goran Kempanov) juče je tužiteljki Romini Vlahović ispričao da žali zbog nesreće u Skadarskom jezeru kojoj je život izgubilo četvoro njegovih prijatelja. Sveštenik je uhapšen jer je upravljao barkom koja se tog… »
Monahu iz Zrenjanina preti 12 godina robije, a najteže mu pada što je u jednom danu izgubio skoro sve prijatelje
Telegraf 05.02.2019
U ovoj nesreći stradala je trudnica, njen suprug, ćerka i prijatelj. Monah manastira Vranjine Neofit (Goran Kempanov) juče je tužiteljki Romini Vlahović ispričao da žali zbog nesreće u kojoj je život izgubilo četvoro njegovih prijatelja… »
Vesti dana »
Patosirao čoveka kod Cvetkove pijace: Napadač mu najpre duvao u uvo "vuvuzelom", a potom ga pesnicom udario u nos
Blic pre 34 minutajoš 1 povezana
Tramp odložio uvođenje carina i prema Kanadi, na snazi ostaju samo one prema Kini
Danas pre 57 minutajoš 1 povezana