Повезане вести

Монах из Зрењанина закукао на саслушању после незапамћене трагедије! Тела мајке и ћерке извучена из језера

Монах из Зрењанина закукао на саслушању после незапамћене трагедије! Тела мајке и ћерке извучена из језера

Ало 05.02.2019
Горан Кемпанов, с монашким именом Неофит, који је ухапшен након несреће на Скадарском језеру, рекао пред тужиоцем да су му страдали Кумбуровићи и Дарко Вујошевић били као породица. - Жао ми је због несреће у којој је настрадало… »
Тешко ми је, убио сам четворо пријатеља: Саслушан монах Неофит после незапамћене трагедије на језеру! Ево шта је рекао

Тешко ми је, убио сам четворо пријатеља: Саслушан монах Неофит после незапамћене трагедије на језеру! Ево шта је рекао

Курир 05.02.2019
Горан Кемпанов, с монашким именом Неофит, који је ухапшен након несреће на Скадарском језеру, рекао пред тужиоцем да су му страдали Кумбуровићи и Дарко Вујошевић били као породица. - Жао ми је због несреће у којој је настрадало… »
Трочлана породица и спасилац утопили се јер је неко украо прслуке за спасавање: Кумбуровићи нестали у језеру, а ова…

Трочлана породица и спасилац утопили се јер је неко украо прслуке за спасавање: Кумбуровићи нестали у језеру, а ова…

Курир 05.02.2019
Монаху Манастира Врањина Горану Кимпанову (43), који је управљао чамцем након чијег се превртања утопило четворо лица у Скадарском језеру, одређено је задржавање до 72 сата. На чамцу се налазило осам лица без прописане опреме… »
Извучено тело девојчице из Скадарског језера

Извучено тело девојчице из Скадарског језера

Мондо 05.02.2019
Рониоци Регионалног центра из Бијеле извукли су данас око поднева тело девојчице која је страдала када се пре два дана преврнуо чамац на Скадарском језеру. Фото: Мондо/ Горан Сивачки илустрација "Тело девојчице смо пронашли на… »
Адвокат: Монах у шоку после утапања четири особе

Нови магазин 05.02.2019
Монах манастира Врањине Горан Кемпанов (монашко име Неофит) је у шоку и жали због несреће у којој су се утопиле четири особе међу којима и дванаестогодишње дете, када се преврнуо чамац на Скадарском језеру, казао је агенцији… »

Н1 Инфо 05.02.2019
Монах манастира Врањине Горан Кемпанов (монашко име Неофит) је у шоку и жали због несреће у којој су се утопиле четири особе међу којима и дванаестогодишње дете, када се преврнуо чамац на Скадарском језеру, казао је агенцији… »
Адвокат ухапшеног монаха за Курир: Он је овде омиљен, многи су се због њега окренули манастиру! У подивљалом Скадру…

Адвокат ухапшеног монаха за Курир: Он је овде омиљен, многи су се због њега окренули манастиру! У подивљалом Скадру…

Курир 05.02.2019
Монаху Манастира Врањина Горану Кимпанову (43), који је управљао чамцем након чијег се превртања утопило четворо лица у Скадарском језеру, одређено је задржавање до 72 сата. Адвокат Југослав Крповић, који заступа ухапшеног… »
"Прво је Јана ухватила Нину испод рамена, али су их таласи поклопили!" Откривени детаљи незапамћене трагедије

"Прво је Јана ухватила Нину испод рамена, али су их таласи поклопили!" Откривени детаљи незапамћене трагедије

Ало 05.02.2019
"Тешког срца ово објављујем, почивајте у миру моје намучене комшије и пријатељи." Трагедија која је потресла читав регион! Трудница Јана Кумбуровић, њен супруг Ратко, њихова ћерка Нина (12) и пријатељ Дарко Вујошевић удавили… »
Прслуке нисмо имали, неко их је украо! 4 пријатеља су ми умрла у једном трену: Монах који је возио чамац на Скадарском језеру…

Прслуке нисмо имали, неко их је украо! 4 пријатеља су ми умрла у једном трену: Монах који је возио чамац на Скадарском језеру…

Курир 05.02.2019
Монах манастира Врањине Неофит (Горан Кемпанов) јуче је тужитељки Ромини Влаховић испричао да жали због несреће у Скадарском језеру којој је живот изгубило четворо његових пријатеља. Свештеник је ухапшен јер је управљао… »
Монаху из Зрењанина прети 12 година робије, а најтеже му пада што је у једном дану изгубио скоро све пријатеље

Монаху из Зрењанина прети 12 година робије, а најтеже му пада што је у једном дану изгубио скоро све пријатеље

Телеграф 05.02.2019
У овој несрећи страдала је трудница, њен супруг, ћерка и пријатељ. Монах манастира Врањине Неофит (Горан Кемпанов) јуче је тужитељки Ромини Влаховић испричао да жали због несреће у којој је живот изгубило четворо његових… »

Вести дана »