Повезане вести
Према легенди настао је од вилиних суза, али скадар има опасну ћуд: У року од пет минута језеро може да подивља и однесе…
Курир 05.02.2019
Манастирски бродић којим је монах Манастира Врањина, Неофит певозио осам верника преврнуо се пре два дана код Врањине, а у несрећи се утопило четворо људи. Одмах након несреће из воде је извучено тело труднице Јане Кумбуровић… »
Зашто вода не узе мене, а да младост живи?! Потресне речи жене која је одустала од уласка у чамац смрти на Скадарском језеру у…
Курир 05.02.2019
Подгоричанин Дарко Вујошевић утопио се у недељу док је покушавао да спаси трочлану породицу која је страдала у Скадарском језеру, када се преврнуо чамац. Нажалост, није успео у свом херојском науму, а ледени таласи су на крају… »
Одустала сам од уласка у чамац смрти у задњи час, боље да сам се ја удавила: Потресне речи жене која је игром судбине остала…
Телеграф 05.02.2019
Јанино тело је извучено неколико сати након несреће, али је мутно језеро отежавало потрагу за преосталих троје утопљеника. Подгоричанин Дарко Вујошевић утопио се у недељу док је покушавао да спаси трочлану породицу која је… »
Вести дана »

Звезда има тим за Лигу шампиона! Ово је неуспех: Вељко Милосављевић разочаран после неуспеха против Пафоса!
Курир пре 1 сатјош 18 повезаних

Соренсен: Пажљиво сам саслушао саговорнике у Београду и нагласио значај нормализације
Данас пре 1 сатјош 2 повезане

Марко Ђурић на састанку са америчким конгресменом разговарао о партнерству Србије и САД
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана