Povezane vesti
Prema legendi nastao je od vilinih suza, ali skadar ima opasnu ćud: U roku od pet minuta jezero može da podivlja i odnese…
Kurir 05.02.2019
Manastirski brodić kojim je monah Manastira Vranjina, Neofit pevozio osam vernika prevrnuo se pre dva dana kod Vranjine, a u nesreći se utopilo četvoro ljudi. Odmah nakon nesreće iz vode je izvučeno telo trudnice Jane Kumburović, koja se utopila… »
Zašto voda ne uze mene, a da mladost živi?! Potresne reči žene koja je odustala od ulaska u čamac smrti na Skadarskom…
Kurir 05.02.2019
Podgoričanin Darko Vujošević utopio se u nedelju dok je pokušavao da spasi tročlanu porodicu koja je stradala u Skadarskom jezeru, kada se prevrnuo čamac. Nažalost, nije uspeo u svom herojskom naumu, a ledeni talasi su na kraju progutali Janu… »
Odustala sam od ulaska u čamac smrti u zadnji čas, bolje da sam se ja udavila: Potresne reči žene koja je igrom sudbine…
Telegraf 05.02.2019
Janino telo je izvučeno nekoliko sati nakon nesreće, ali je mutno jezero otežavalo potragu za preostalih troje utopljenika. Podgoričanin Darko Vujošević utopio se u nedelju dok je pokušavao da spasi tročlanu porodicu koja je stradala u Skadarskom… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 2 satajoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Predsednica Skupštine Novog Sada: Predat zahtev za razrešenje uhapšenog v.d. direktora JGSP
Danas pre 5 satijoš 2 povezane