Povezane vesti

Foto ubod: Sportski direktor i trener Radničkog sa osmehom napuštaju Tursku!

Foto ubod: Sportski direktor i trener Radničkog sa osmehom napuštaju Tursku!

Hot sport 05.02.2019
Radnički privodi kraju pripreme u Antaliji. Odlična igra koju su prikazali fudbaleri Radničkog stavila je osmeh na lice treneru Nenadu Lalatoviću i sportskom direktoru Marku Jovanoviću. Radnički je u Antaliji imao jake provere protiv Rubina iz… »
Radnički remizirao sa Rusima, Lalatović ponosan: ''Oni imaju 30 puta veći budžet!''

Radnički remizirao sa Rusima, Lalatović ponosan: ''Oni imaju 30 puta veći budžet!''

Sportske.net 05.02.2019
Odlična provera i ohrabrujući rezultat Nišlija na kraju priprema u Antaliji. Fudbaleri Radničkog iz Niša odigrali su danas nerešeno 0:0 sa Rubinom iz Kazanja, u poslednjoj kontrolnoj utakmici na pripremama u turskom Beleku. "Jako sam zadovoljan… »
Remi Nišlija sa Rubinom, Lalatović neporažen protiv Berdijeva

Remi Nišlija sa Rubinom, Lalatović neporažen protiv Berdijeva

Sportski žurnal 05.02.2019
Imao je Radnički nekoliko stopostotnih šansi, ali nije uspeo da zatrese mrežu Rubina. Fudbaleri Radničkog su u poslednjem kontrolnom meču na pripremema u turskom Beleku odigrali bez golova sa Rubinom iz Kazanja. Nišlije su protiv šestoplasiranog… »
Lalatović iz Beleka: Radnički spreman za prvi trofej

Lalatović iz Beleka: Radnički spreman za prvi trofej

Mondo 05.02.2019
Trener Nišlija posle remija sa Rubinom i dobro odrađenih priprema u Turskoj kaže da njegov tim kreće po uspeh u prolećnom delu Superlige. Foto: MN Press Niški Radnički odigrao je i poslednju kontrolnu utakmicu na pripremama u Beleku, pred povratak… »
Lalatović: Moji igrači izrastaju u vrhunske fudbalere!

Lalatović: Moji igrači izrastaju u vrhunske fudbalere!

Mozzart sport 05.02.2019
Niški Radnički završio pripreme u Antaliji odigravši 0:0 sa Rubinom iz Kazanja. Drugoplasirani tim Superlige Srbije Radnički polako privodi pripeme u Antaliji kraju, a poslednju proveru je imao protiv jednog od najjačih ruskih klubova, Rubina… »

Vesti dana »