Povezane vesti
Ne može optužnica da se piše na osnovu presude
Danas 05.02.2019
Završna reč vlasnika Delta holdinga na suđenju za utaju poreza Ja želim danas, u završnoj reči, da još jednom kažem da je optužnica protiv mene, Marka, Živojina i Jadranke izmišljena, lažna i da je tužilaštvo to uradilo pod pritiskom… »
Završna reč Miroslava Miškovića
Vreme 05.02.2019
"Pozivam Tužilaštvo, pošto oni smatraju da poreza ima, da popune ispravno obrazac poreske prijave po propisima iz 2008. godine. Ako je to moguće, ja odmah potpisujem odgovornost za ovo krivično delo." "Pozivam Tužilaštvo, pošto oni smatraju da… »
Vesti dana »
Uživo ubijeno 7 muškaraca, 3 žene i dvoje dece Aco Martinović pucao na 5 lokacija na Cetinju, stižu informacije o žrtvama: Jezivi prizori na mestu gde je počeo krvavi pir (foto)
Blic pre 42 minutajoš 57 povezanih
Ubica sa Cetinja pobio i roditelje braće blizanca! "Uzeo je tetejac i samo je menjao okvire" (Foto)
Mondo pre 17 minutajoš 44 povezane
Đedović: Građani ne treba da brinu, Srbija se ne snabdeva preko Ukrajine već Balkanskim tokom
RTV pre 7 satijoš 9 povezanih
Ovo je napadač iz Nju Orleansa: Američki vojnik imao zastavu ISIS-a: Policija traga za pomagačima, u napadu ubijeni mladi sportista i majka deteta (4) foto
Blic pre 4 satijoš 23 povezane
Ovako je izgledao krvavi pohod Martinovića: Poznat identitet svih žrtava pomahnitalog ubice sa Cetinja
Večernje novosti pre 1 satjoš 42 povezane