Повезане вести

Звезда пре партизана: Гајић у Анталији задужио црвено-бели дрес са бројем два

Звезда пре партизана: Гајић у Анталији задужио црвено-бели дрес са бројем два

Вечерње новости 06.02.2019
Црно-бели су причали са мојим агентима, али није било дилеме, јер сам звездаш - изјавио је талентовани десни бек. ОД СПЕЦИЈАЛНОГ ИЗВЕШТАЧА "НОВОСТИ": БЕЛЕК ДОШЛА су таква, добра времена, када Црвена звезда себи редом испуњава… »
Звезда представила Гајића - Партизане, ниси имао шансе, ево због чега!

Звезда представила Гајића - Партизане, ниси имао шансе, ево због чега!

Спортске.нет 06.02.2019
Члан златне српске генерације са Светског У20 првенства на Новом Зеланду постао је фудбалер Црвене звезде и тако остварио свој дечачки сан. Најављено - учињено! Црвена звезда није желела да пропусти прилику да ангажује одличног… »
Гајић о контактима с Партизаном: Одмах сам им ставио до знања да сам звездаш, није постојала дилема на којој ћу страни…

Гајић о контактима с Партизаном: Одмах сам им ставио до знања да сам звездаш, није постојала дилема на којој ћу страни…

Моззарт спорт 06.02.2019
„Било је контаката, више са агентом него са мном лично, али ниједног тренутка се нисам двоумио“, рекао је нови десни бек Црвене звезде. (Од извештача МОЗЗАРТ Спорта из Анталије) Црвена звезда је представила своје ново појачање и… »
Милан Гајић: Ево због чега сам изабрао Звезду, а не Партизан, не плашим се конкуренције!

Милан Гајић: Ево због чега сам изабрао Звезду, а не Партизан, не плашим се конкуренције!

Хот спорт 06.02.2019
Десни бек Милан Гајић прикључио се новим саиграчима на припремама у Белеку јуче, а данас је у хотелу ‘Регнум’ представљен медијима. (Од извештача ХотСпорта из Белека, Дарка Новеског) Тако се дугогодишња жеља Црвене звезде… »
Гајић: Било је контаката са Партизаном, али ја сам звездаш! (видео)

Гајић: Било је контаката са Партизаном, али ја сам звездаш! (видео)

Спортски журнал 06.02.2019
Нови десни бек Црвене звезде Милан Гајић придружио се екипи на припремама у Турској, где је у друштву спортског директора Митра Мркеле одржана његова промоција. - Задовољство ми је да вам представим наше ново појачање Милана… »

Вести дана »