Povezane vesti

Fed kup: Ivana i Olga donele pobedu

Dnevnik 06.02.2019
Fed kup reprezentacija Srbije u engleskom Batu dobila je Gruziju sa 2:1 u prvom kolu Prve grupe Evro-afričke zone. Trujumfovale su Ivana Jorović i Olga Danilović. Jorovićeva je sa 6:3, 6:1 bila bolja od Marijam Bolkvadze, trenutno 312. teniserke… »

Gruziji utešni bod u dublu, Srbija se sprema za Tursku

Sportske.net 06.02.2019
Teniserke Srbije pobedile su danas u Batu Gruziju sa 2:1, u prvoj grupi Evro-afričke zone Fed kupa. Posle dva meča u singlu Srbija je povela sa 2:0. Ivana Jorović pobedila je Mirijam Bolkvadze sa 6:3, 6:1, a Olga Danilović bila je bolja od Katarine… »

Dubl pripao Gruziji: Umor sputao Jorovićevu i Danilovićevu na putu do maksimalnog trijumfa

Večernje novosti 06.02.2019
Iako je bilo 2:0 za nas posle singlova, Ivana i ja smo imale jaku želju da pobedimo i dubl - rekla je Olga. Teniserke Srbije pobedile su danas u Batu Gruziju sa 2:1, u prvoj grupi Evro-afričke zone Fed kupa. Posle dva meča u singlu Srbija je povela sa… »

Fed kup: Gruzija ad acta, neka se spremi Turska

Mozzart sport 06.02.2019
Srpska reprezentacija slavila sa 2:1 prvog dana takmičenja u okviru I grupe Evro-afričke zone. Fed kup tim Srbije startovao je pobedom takmičenje u engleskom Batu gde se naše devojke bore za plasman u viši rang u okviru I grupe Evro-afričke zone… »

Fed kup: Poraz Srbije u dublu bez uticaja na konačan rezultat

B92 06.02.2019
Teniserke Srbije pobedile su u Batu Gruziju sa 2:1, u prvoj grupi Evro-afričke zone Fed kupa. Posle dva meča u singlu Srbija je povela sa 2:0. Ivana Jorović pobedila je Mirijam Bolkvadze sa 6:3, 6:1, a Olga Danilović bila je bolja od Katarine Gorgodze… »

FED kup: Srbija bolja od Gruzije

Radio 021 06.02.2019
Ivana Jorović i Olga Danilović donele su pobedu Srbiji protiv Gruzije u duelu B grupe evro-afričke zone FED kupa. Prvo je Jorović savladala Marijam Bolkvadze sa 6:3, 6:1, da bi Danilović trijumfovala protiv Ekaterine Gorgodze sa 7:5, 6:3 za… »

Srpske teniserke bolje od Gruzije

Politika 06.02.2019
BAT – Ženska teniska reprezentacija Srbije pobedila je danas Gruziju sa 2:0, u svom prvom duelu evro-afričke zone Fed kupa. Ivana Jorović i Olga Danilović su zabeležile pobede u singlu nad Mariam Bolkvadze i Ekaterinom Gorgodze, sa po 2:0 u… »

Fed kup: Srbija savladala Gruziju 2:1 u prvom meču – Danilović: Žalim što nismo uzele i dubl

Hot sport 06.02.2019
Najbolji ženski tim Srbije startovao je pobedom takmičenje u engleskom Batu gde se naše devojke bore za plasman u viši rang u okviru I grupi Evro-afričke zone. Srbija se nalazi u zonskom takmičenju i smeštena je u Grupu B (B) u kojoj se nalaze i… »

Bravo Ivana, bravo Olga: Srbija bolja od Gruzije

Mondo 06.02.2019
Teniserke Srbije pobedom su započele takmičenje u I grupi Evro-afričke zone Fed kupa. Srbija je dobro startovala u I grupi Evro-afričke zone Fed kupa. Protiv selekcije Gruzije u gradu Batu u Velikoj Britaniji povele su nedostižnih 2:0, i to nakon… »

Fed kup - Srpske teniserke bolje od Gruzije

Sportske.net 06.02.2019
Odličan start naših teniserki. Ženska teniska reprezentacija Srbije pobedila je danas Gruziju sa 2:0, u svom prvom duelu evro-afričke zone Fed kupa. Ivana Jorović i Olga Danilović su zabeležile pobede u singlu nad Mariam Bolkvadze i Ekaterinom… »

FED kup: Jorović i Danilović za pobedu Srbije protiv Gruzije

Večernje novosti 06.02.2019
Ivana i Olga savladale Bolkvadze, odnosno Gorgodze i donele trijumf reprezentaciji. Sledi duel sa Turskom, pa sa Hrvatskom. Teniserke Ivana Jorović i Olga Danilović donele su pobedu Srbiji protiv Gruzije u duelu u britanskom Batu u B grupi evro-afričke… »

Fed kup: Jorovićeva donela Srbiji prednost

Hot sport 06.02.2019
Ivana Jorović je pobedom nad Marijan Bolkvadze donela vođstvo Srbiji u Fed kupu protiv Gruzije – 6:3, 6:1. Turnir koji je na programu u engleskom Batu, a gde našu selekciju očekuju još mečevi protiv Turske u četvrtak i Hrvatske u petak doneće… »

Ivana i Olga za 2:0

Vesti online 06.02.2019
Fed kup reprezentacija Srbije povela je protiv Gruzije 2-0 u prvoj rundi I grupe evro-afričke zone. U prvom meču u englskom gradu Bat nastupila je Ivana Jorović i ubedljivo savladala Marijam Bolkvadze 6:3, 6:1. Fed kup takmičenje I grupe Evro-afričke… »

Vesti dana »