Povezane vesti
"Sumnjam Da je dete moje, žao mi je što sam dotakao tu osobu": Kada Miljana čuje ove reči, nastaće opšti haos
Blic 06.02.2019
Ivan Marinković je odgovarao na postavljena pitanja a pošto je bio na testu, znalo se da li laže ili ne. On je tom prilikom svašta rekao, a kada Miljana Kulić bude sve ovo čula nastaće potpuni haos. On je na pitanje da li se pokajao zato što je bio u… »
Ivan Marinković progovorio o miljani i njihovom sinu: Žalim što sam dotakao tu osobu! Ono što je rekao o malom Željku je…
Kurir 06.02.2019
Ivan Marinković je bio podvrgnuti ispitivanju na "Parografu", a jedno od najzanimljivijih pitanja odnosilo se na Miljanu Kulić s kojom napravio bebu - Da li je istina da si se pokajao zbog veze sa Miljanom? - glasilo je pitanje na poligrafskom… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 17. avgust: Blagi pad temperature, stiže i osveženje
Mondo pre 2 satajoš 8 povezanih

Na današnji dan: Rođeni Dejvi Kroket i Isidor Bajić, nacisti na Terazijama obesili rodoljube
Radio 021 pre 27 minutajoš 3 povezane

UŽIVO (FOTO, VIDEO) Protest „Srbija se umiriti ne može“: Na Novom Beogradu policija bacila suzavac i šok bombe, incidenti u Valjevu i Novom Sadu
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih

Za 20 sati desio se preokret koji će promeniti budućnost sveta! Putin naterao Trampa da "obrne ćurak": Sad se pominje eksplozivna opcija zbog koje Zelenski juri u Vašington
Blic pre 17 minutajoš 6 povezanih

Vučić: Vreme odgovornosti dolazi, Srbiju nikad neće moći da pobede
Euronews pre 6 satijoš 5 povezanih