Povezane vesti
"Sumnjam Da je dete moje, žao mi je što sam dotakao tu osobu": Kada Miljana čuje ove reči, nastaće opšti haos
Blic 06.02.2019
Ivan Marinković je odgovarao na postavljena pitanja a pošto je bio na testu, znalo se da li laže ili ne. On je tom prilikom svašta rekao, a kada Miljana Kulić bude sve ovo čula nastaće potpuni haos. On je na pitanje da li se pokajao zato što je… »
Ivan Marinković progovorio o miljani i njihovom sinu: Žalim što sam dotakao tu osobu! Ono što je rekao o malom Željku je…
Kurir 06.02.2019
Ivan Marinković je bio podvrgnuti ispitivanju na "Parografu", a jedno od najzanimljivijih pitanja odnosilo se na Miljanu Kulić s kojom napravio bebu - Da li je istina da si se pokajao zbog veze sa Miljanom? - glasilo je pitanje na poligrafskom… »
Vesti dana »
Rektor Dejan Madić napustio kancelariju, ceo Univerzitet u Novom Sadu blokadi
Novi magazin pre 12 minutajoš 14 povezanih
Blažićima maksimalne kazne zatvora: Ocu i sinu po 20 godina robije, masovni ubica Uroš proglašen krivim
Kurir pre 1 satjoš 99 povezanih
Svi plenumi blokiranih fakulteta u Beogradu demantovali da su njihovi zahtevi ispunjeni
Novi magazin pre 48 minutajoš 53 povezane
Saslušano Više od 100 ljudi i analizirana dokumentacija: Oglasilo se Više javno tužilaštvo u Novom Sadu o istrazi o padu nadstrešnice
Kurir pre 1 satjoš 54 povezane
Mijailović: Poslednja osoba koja treba da brani Vujoševića od mene je čovek koji mu je godinama uništavao život i Partizan
Nova pre 2 satajoš 31 povezana