Povezane vesti
"Sumnjam Da je dete moje, žao mi je što sam dotakao tu osobu": Kada Miljana čuje ove reči, nastaće opšti haos
Blic 06.02.2019
Ivan Marinković je odgovarao na postavljena pitanja a pošto je bio na testu, znalo se da li laže ili ne. On je tom prilikom svašta rekao, a kada Miljana Kulić bude sve ovo čula nastaće potpuni haos. On je na pitanje da li se pokajao zato što je… »
Ivan Marinković progovorio o miljani i njihovom sinu: Žalim što sam dotakao tu osobu! Ono što je rekao o malom Željku je…
Kurir 06.02.2019
Ivan Marinković je bio podvrgnuti ispitivanju na "Parografu", a jedno od najzanimljivijih pitanja odnosilo se na Miljanu Kulić s kojom napravio bebu - Da li je istina da si se pokajao zbog veze sa Miljanom? - glasilo je pitanje na poligrafskom… »
Vesti dana »
Protesti i blokade u Srbiji - skup "Pobunjeni univerzitet" ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, incident na blokadi u Novom Sadu
RTS pre 23 minutajoš 40 povezanih
Tužilaštvo u Novom Sadu ispituje da li je bilo korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Danas pre 6 satijoš 5 povezanih
Ministarka prosvete sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Trump preti Evropi većim carinama, planira razgovore s Kanadom i Meksikom
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 17 povezanih