Povezane vesti
Zimonjić: Posle operacije sam video svetlo na kraju tunela
Večernje novosti 07.02.2019
Tek kada sam obavio hirurški zahvat sam postao svestan sa kakvim bolom sam živeo. Bio sam veoma motivisan, iako nimalo nije bilo lako – rekao je selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije. Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije i najbolji srpski… »
Zimonjić: Prošao sam pakao zbog operacije kukova
N1 Info 07.02.2019
Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije i najbolji srpski teniser u dublu Nenad Zimonjić u intervjuu za sajt ATP tura govorio je o teškim trenucima u svojoj karijeri, kao i operaciji kukova kojoj je morao da bude podvrgnut. "Na Vimbldonu 2008. godine… »
Veliki trijumf Nenada Zimonjića: Čitavu deceniju je živeo sa bolom, a sada je prvi profesionalni teniser sa oba veštačka…
Mozzart sport 07.02.2019
"Te 2008. na Vimbldonu osetio sam veoma jak bol u preponama i ubrzo sam otišao na CT skener i rendgen. Saznao da imam veliki problem sa kukovima, posebno sa desnim, već tada sam imao ispod 50 posto hrskavice" posvedočio je jedan od najbolji dubl… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 6 satijoš 7 povezanih
Posle primirja Hezbolaza i Izraela, da li je na vidiku prekid vatre i između Izraela i Hamasa?
Euronews pre 27 minutajoš 6 povezanih