Povezane vesti
Vučić o opoziciji: Prilično sam relaksiran, ne bojim se njih ni njihovih pretnji
N1 Info 07.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da kampanja "Budućnost Srbije", koju je danas započeo, nema veze sa izborima, jer će, bilo da oni uslede za dva ili 12 meseci, pobeda Srpske napredne stranke, čiji je lider, biti izvesna. Izvor: N1… »
Neka na proteste slobodno donesu vešala i motke, neće moći ništa od toga da ostvare: Vučić o protestima, pretnjama i…
Telegraf 07.02.2019
Nemojte na proteste da šaljete ljude, nego neka svako od vas uzme po motku i dođe, sam ću da izađem, pa da vidim šta ćete da mi uradite - izjavio je predsednik Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, komentarišući pisanje… »
Vesti dana »

Studenti FON-a u blokadi: Iskoristili su poslednjeg keca u rukavu, nama su ostala još tri špila
N1 Info pre 1 satjoš 53 povezane

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 18 satijoš 9 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 49 minutajoš 26 povezanih

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest Marije koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 49 minutajoš 197 povezanih

Basketaši Srbije ispisali istoriju: Osvojili novo zlato i pobedili olimpijskog šampiona VIDEO
Nova pre 1 satjoš 22 povezane