Povezane vesti

Doktor Bumbaširević: Operacija Deine ruke kao nemoguća misija

Doktor Bumbaširević: Operacija Deine ruke kao nemoguća misija

Dnevnik 08.02.2019
Prof. dr Marko Bumbamaširović, mikrohirurg koji je juče operisao voditeljku TV Pink Deu Đurđević, izjavio je da je spasavanje njene ruke bila gotovo nemoguća misija. „Dea se sada dobro oseća i ruka izgleda dobro. Uveren sam da će sve dobro… »
Ona je heroina Srbije! Dea je krvarila, a onda je Marija dotrčala i pomogla joj: Mislim da nije bila svesna da nema ruku…

Ona je heroina Srbije! Dea je krvarila, a onda je Marija dotrčala i pomogla joj: Mislim da nije bila svesna da nema ruku…

Kurir 08.02.2019
Marija Dimitrijević je devojka koja je među prvima pritrčala voditeljki Dei Đurđević, kada joj se juče desila saobraćajna nesreća u kojoj joj je bila otkinuta ruka. Marija je zdravstveni radnik, a radi na jednoj privatnoj klinici kao laborant… »
On je Prvi prišao Dei kada se desila strašna nesreća! Ispovest vozača Hitne pomoći: Bila je svesna, nije dizala paniku, a…

On je Prvi prišao Dei kada se desila strašna nesreća! Ispovest vozača Hitne pomoći: Bila je svesna, nije dizala paniku, a…

Kurir 08.02.2019
Vozač Hitne pomoći Dušan Vranješević, juče je prvi pritrčao da pomogne voditeljki Dei Đurđević kada joj je autobus otkinuo ruku kod KBC "Dragiša Mišović". Doktor Sergej Pantić da je Dušan Vranješević, koji radi 24 godine kao vozač Hitne… »
Profesor Bumbaširević: Dea je hrabra, biće dobro

Profesor Bumbaširević: Dea je hrabra, biće dobro

Večernje novosti 08.02.2019
Profesor Marko Bumbaširević, koji je sa timom lekara na VMA spasao ruku voditeljke TV Pink Dee Đurđević nako nezgode kada je autobus naleteo na nju, izjavio je da se pacijentkinja dobro oseća i da ruka izgleda dobro. BEOGRAD - Profesor Marko… »
Ovo javnost nije znala: Svi detalji Deine operacije: Ruka joj bila otkinuta iznad lakta, a lekari joj vadili i vene iz nogu

Ovo javnost nije znala: Svi detalji Deine operacije: Ruka joj bila otkinuta iznad lakta, a lekari joj vadili i vene iz nogu

Blic 08.02.2019
Voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku" Dea Đurđević nakon višečasovne operacije koja je juče obavljena nalazi se u šok sobi, gde nikome nije dozvoljen ulazak. Lekari su danas obavili kontrolni pregled i ustanovili da je za sada sve u najboljem… »
Ona je njena najveća podrška: Majka Dee Đurđević celu noć provela uz ćerku, a voditeljka je jednu ljubav nasledila od…

Ona je njena najveća podrška: Majka Dee Đurđević celu noć provela uz ćerku, a voditeljka je jednu ljubav nasledila od…

Blic 08.02.2019
Voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku" Dea Đurđević juče je rano ujutru doživela saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju. Usledila je višečasovna operacija, a Dea je… »
Profesor doktor Marko Bumbaširević nakon operacije voditeljke: Mladen Mijatović je moj veliki prijatelj i od njega sam…

Profesor doktor Marko Bumbaširević nakon operacije voditeljke: Mladen Mijatović je moj veliki prijatelj i od njega sam…

Kurir 08.02.2019
Profesror doktor Marko Bumbaširević, jedan od požrtvovanih lekara iz tima koji je u četvrtak spasao ruku voditeljke Dee Đurđević nakon stravične saobraćajne nesreće na Dedinju, kazao je za Kurir da je za nesreću saznao kada ga je nazvao njegov… »
Jutro posle stravičnog udesa otkriveno: Hrabra medicinska sestra istrčala iz autobusa i pomogla Dei Đurđević

Jutro posle stravičnog udesa otkriveno: Hrabra medicinska sestra istrčala iz autobusa i pomogla Dei Đurđević

Blic 08.02.2019
Voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku" Dea Đurđević juče je rano ujutru doživela saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju. Usledila je višečasovna operacija, a Dea je… »
"Dea je hrabra, biće dobro"

"Dea je hrabra, biće dobro"

Mondo 08.02.2019
Mikrohirurg koji je operisao voditeljku ovako opisuje operaciju i oporavak. Profesor doktor Marko Bumbaširević gostovao je u Jutarnjem programu Prve televizije, gde je opisao operaciju o kojoj priča cela Srbija. Bumbaširević je, zajedno sa čitavim… »
Doktor Bumbaširević koji je operisao Deu otkriva detalje operacije: Kad sam ugledao ruku, delovalo je kao nemoguća misija…

Doktor Bumbaširević koji je operisao Deu otkriva detalje operacije: Kad sam ugledao ruku, delovalo je kao nemoguća misija…

Kurir 08.02.2019
Prof. dr Marko Bumbaširević operisao je voditeljku Deu Đurđević koja je u četvrtak teško povređena kada je na nju naleteo autobus i tom prilikom joj otkinuo ruku. On je posle višesatne operacije na VMA sa svojim timom uspeo da spase ruku… »
Ona je bila u kobnom autobusu i spasla dei život: Sarapa otkrio ko je voditeljki dao prvu pomoć i zaustavio krvarenje (video)

Ona je bila u kobnom autobusu i spasla dei život: Sarapa otkrio ko je voditeljki dao prvu pomoć i zaustavio krvarenje (video)

Kurir 08.02.2019
Voditeljki Dea Đurđević, koja je juče ujutru u stravičnoj saobraćajnoj nesreći ispred KBC „Dragiša Mišović“ na Dedinju umalo izgubila ruku, prva u pomoć nakon stravičnog udesa pritekla je u pomoć medicinska sestra koja je bila u kobnom… »

Vesti dana »