Povezane vesti

Hirurg koji je operisao Deu: Ruka joj je bila iščupana od lakta prema ramenu i opečena, ali moći će da je koristi!

Hirurg koji je operisao Deu: Ruka joj je bila iščupana od lakta prema ramenu i opečena, ali moći će da je koristi!

Press 08.02.2019
Voditeljka Dea Đurđević oporavlja se od operacije ruke koja je nedavno završena. Ona je danas u toku ranih jutarnjih časova na putu do posla doživela saobraćajnu nezgodu, kada je najpre imala manji udes. Naime, Dea je svojim automobilom imala sudar sa… »
Verenik Dee Đurđević: Psihički je stabilno i svesna je nesreće

Verenik Dee Đurđević: Psihički je stabilno i svesna je nesreće

Tračara 08.02.2019
Novinar Mladen Mijatović, verenik voditeljke Dee Đurđević koja je juče doživela tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je umalo izgubila ruku, otkrio je u emisiji Novo jutro kako se ona sada oseća. Dea je operisana na VMA, operacija, koja je trajala punih pet… »
Pre 12 godina ti si mene bodrila! SAD ja navijam za tebe! Pevač van sebe otkako je čuo za stravičnu nesreću Dee Đurđević: Svi…

Pre 12 godina ti si mene bodrila! SAD ja navijam za tebe! Pevač van sebe otkako je čuo za stravičnu nesreću Dee Đurđević: Svi…

Kurir 08.02.2019
Voditeljka Dea Đurđević krenula je na posao kada je kod KBC Dragiša Mišović imala manji sudar. Pošto je izašla na trotoar na nju je naleteo autobus i tom prilikom joj je otkinuta ruka. Đurđevićeva je brzo prevezena na VMA, gde je operisana. Lekarski tim… »
Autobus je deu nabacio na zid bolnice i tako priklještenu gurao je nekoliko metara: Mladen Mijatović ispričao stravične…

Autobus je deu nabacio na zid bolnice i tako priklještenu gurao je nekoliko metara: Mladen Mijatović ispričao stravične…

Kurir 08.02.2019
Voditelj Mladen Mijatović opisao je detalje saobraćajne nesreće koja se desila juče ujutro kod KBC Dragiša Mišović u kojoj je njegova verenica i voditeljka Dea Đurđević umalo ostala bez ruke kada je na nju na trotoaru naleteo autobus. "Sasvim slučajno je… »

Vesti dana »