Povezane vesti

Hirurg koji je operisao Deu: Ruka joj je bila iščupana od lakta prema ramenu i opečena, ali moći će da je koristi!

Hirurg koji je operisao Deu: Ruka joj je bila iščupana od lakta prema ramenu i opečena, ali moći će da je koristi!

Press 08.02.2019
Voditeljka Dea Đurđević oporavlja se od operacije ruke koja je nedavno završena. Ona je danas u toku ranih jutarnjih časova na putu do posla doživela saobraćajnu nezgodu, kada je najpre imala manji udes. Naime, Dea je svojim automobilom imala sudar… »
Verenik Dee Đurđević: Psihički je stabilno i svesna je nesreće

Verenik Dee Đurđević: Psihički je stabilno i svesna je nesreće

Tračara 08.02.2019
Novinar Mladen Mijatović, verenik voditeljke Dee Đurđević koja je juče doživela tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je umalo izgubila ruku, otkrio je u emisiji Novo jutro kako se ona sada oseća. Dea je operisana na VMA, operacija, koja je trajala… »
Pre 12 godina ti si mene bodrila! SAD ja navijam za tebe! Pevač van sebe otkako je čuo za stravičnu nesreću Dee…

Pre 12 godina ti si mene bodrila! SAD ja navijam za tebe! Pevač van sebe otkako je čuo za stravičnu nesreću Dee…

Kurir 08.02.2019
Voditeljka Dea Đurđević krenula je na posao kada je kod KBC Dragiša Mišović imala manji sudar. Pošto je izašla na trotoar na nju je naleteo autobus i tom prilikom joj je otkinuta ruka. Đurđevićeva je brzo prevezena na VMA, gde je operisana… »
Autobus je deu nabacio na zid bolnice i tako priklještenu gurao je nekoliko metara: Mladen Mijatović ispričao stravične…

Autobus je deu nabacio na zid bolnice i tako priklještenu gurao je nekoliko metara: Mladen Mijatović ispričao stravične…

Kurir 08.02.2019
Voditelj Mladen Mijatović opisao je detalje saobraćajne nesreće koja se desila juče ujutro kod KBC Dragiša Mišović u kojoj je njegova verenica i voditeljka Dea Đurđević umalo ostala bez ruke kada je na nju na trotoaru naleteo autobus. "Sasvim… »

Vesti dana »