Повезане вести
Власник Амазона објавио да га уцењује таблоид
Глас Америке 08.02.2019
Најбогатији човек на свету, власник Амазона Џеф Безос у сукобу је са америчким таблоидом "Натионал Енqуирер" - чији је власник блиски пријатељ председника Доналда Трампа. Безос тврди да га таблоид уцењује компромитујућим… »
Нови детаљи најскупље прељубе: Најбогатији човек оптужио таблоиде за уцену, претили му објавом интимних слика с…
Блиц 08.02.2019
Најбогатији човек на свету Џеф Безос, оснивач "Амазона", оптужио је један амерички таблоид да га је уцењивао спорним сликама. Он је рекао да је компанија АМИ, која је власник магазина "Нешенел инквајерер", желела да он обустави… »
Тиражни таблоид уцењивао најбогатијег човека на свету
Нова економија 08.02.2019
Главни извршни директор Амазона Џеф Безос изјавио је да је био мета "изнуђивања и уцена" издавача таблоида Нешенел енквајерер, који му је, како тврди, претио да ће објавити његове приватне фотографије уколико не престане да… »
Безос: Био сам мета уцјена издавача Натионал Еqуирера
Ал Јазеера 08.02.2019
Безосови истражиоци су наговјестили да је Енqуирерово извјештавање о његовој афери вођено прљавом политиком. Главни извршни директор Амазона Јефф Безос изјавио је да је био мета "изнуђивања и уцјена" издавача таблоида… »
Безос напада! Најбогатији човек на свету оптужио таблоид који га је ухватио у швалерацији: Био сам мета уцена!
Курир 08.02.2019
ЛОС АНЂЕЛЕС - Директор Амазона Џеф Безос изјавио је да је био мета "изнуђивања и уцена" издавача таблоида Нешенел инквајрер (НИ), који му је, како тврди, претио да ће објавити његове приватне фотографије уколико не престане да… »
Безос оптужио Натионал Енqуирер за изнуду
СЕЕбиз 08.02.2019
НЕВ ИОРК - Челник Амазона Јефф Безос оптужио је компанију АМИ, издавача таблоида Натионал Енqуирер за изнуду. У објави на блогу тврди како су му из АМИ-ја пријетили да ће објавити његове компромитирајуће фотографије и поруке што… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних