Повезане вести
Леп гест Француза: Нант повлачи Салину “деветку”
Вечерње новости 08.02.2019
Власник клуба потврдио да ће дрес са бројем девет бити повучен. Био је добар момак, никада нисам чуо лошу реч за њега - рекао је Ворнок. После вести да је пронађено тело Емилијана Сале, потврђено је да ће његов бивши клуб Нант… »
Нант повлачи дрес са бројем девет у част Емилијана Сале
Нови магазин 08.02.2019
Фудбалски клуб Нант саопштио је данас да ће из употребе повући дрес са бројем девет, који је носио Емилијано Сала. "Емилијано ће увек бити међу легендама које су исписале велику историју Нанта. Изгубили смо пријатеља… »
У част Сале: Нант повлачи дрес са бројем 9
Мондо 08.02.2019
"Деветка" Емилијана Сале имаће посебно место у историји француског клуба. Фудбалски клуб Нант ће повући из употребе дрес са бројем девет, који је носио Емилијано Сала, чије је тело специјална екипа ронилаца извукла из олупине… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних

Прелаз Рафа остаје затворен: Израел чека да Хамас испуни обавезе и врати тела преминулих талаца
Курир пре 2 сатајош 3 повезане

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 8 сатијош 1 повезана