Повезане вести
Иванић потписао уговор са Црвеном звездом
Политика 08.02.2019
Некадашњи фудбалер Војводине, Пролетера и БАТЕ Борисова, Мирко Иванић, од данас је и званично играч Црвене звезде. Везиста је потписао уговор на три и по године, а како преносе медији црвено-бели су за њега белоруском клубу… »
Представљен Иванић на Маракани
Вести онлине 08.02.2019
Мирко Иванић је данас и формално постао фудбалер Црвене звезде, након што је после успешних преговора челника црвено-белих са прваком Белорусије потписао уговор до лета 2022. Репрезентативац Црне Горе, који се играчки афирмисао у… »
Иванић званично Звездин: Надам се дуплој круни и Европи
Н1 Инфо 08.02.2019
Везни фудбалер Мирко Иванић и званично је потписао троипогодишњи уговор са Црвеном звездом. Иванић је на Маракану стигао из Бате Борисова за, наводно, 1.3 милиона евра. "Срећан сам јер сам постао део Црвене звезде. Још сам под… »
Звезда потврдила: Стигао Иванић! (фото)
Хот спорт 08.02.2019
Мирко Иванић је и званично нови фудбалер Црвене звезде. Офанзивни везиста је са шампионом Србије потписао уговор на три и по године. – Срећан сам јер сам постао део Црвене звезде. Још сам под утиском, емоције су веома јаке. Дрес… »
Све је готово, Иванић у црвено-белом дресу открио своју велику жељу!
Спортске.нет 08.02.2019
Шампион Србије озваничио претходно постигнут договор са белоруским БАТЕ Борисовим. Оно што се данима најављивало и што је спортски директор Црвене звезде Митар Мркела већ потврдио, данас је добило свој епилог. Мирко Иванић ново… »
Три дуге године чекања – Иванић коначно Звездин
Моззарт спорт 08.02.2019
Потписан уговор на три и по сезоне. Дуго се није десило. Баш дуго. Да Црвена звезда толико јури једног играча. И данас коначно, после пуне три године ишчекивања Мирко Иванић је коначно подигао црвено-бели дрес српског шампиона… »
Иванић Звездин: Још сам под утиском, емоције су веома јаке!
Спортски журнал 08.02.2019
Подсетимо, пре Иванића, редове шампиона Србије појачали су Милуновић, Видић, који је прослеђен на позајмицу Земуну, Вулић, Вукановић, Гајић и Јирка. Мирко Иванић ново је појачање Црвене звезде у овом зимском прелазном року… »
Иванић и званично у Звезди
Вечерње новости 07.02.2019
Мирко је и званично последње појачање Црвене звезде у зимском прелазном року. Парафирао је уговор до јуна 2022. године. МИРКО Иванић је званично последње појачање Црвене звезде у зимском прелазном року. Везиста је јучеи данас… »
Вести дана »
Монако изненадио ПСЖ: Минамино срушио шампиона Француске
Вечерње новости пре 32 минутајош 33 повезане
Вучић телефоном разговарао са Орбаном о енергетској ситуацији у Србији
Бета пре 4 сатијош 43 повезане
Временска прогноза за Србију: Облачно, хладно са суснежицом и снегом, први снег у Београду, разведравање и топлији ваздух сутра
Наслови.аи пре 47 минутајош 42 повезане