Povezane vesti
Svi detalji Deine operacije: Ruka joj bila otkinuta iznad lakta, a lekari joj vadili i VENE IZ NOGU
Svet & Skandal 08.02.2019
Voditeljka “Jutarnjeg programa” na “Pinku” Dea Đurđević nakon višečasovne operacije koja je juče obavljena nalazi se u šok sobi, gde nikome nije dozvoljen ulazak. Lekari su danas obavili kontrolni pregled i ustanovili da je za sada sve u najboljem redu… »
Priča heroja iz Hitne koji je prvi pomogao dei: Bila je preplašena i samo ponavljala: "šta mi je s rukom, mnogo me boli?"
Blic 08.02.2019
Voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku" Dea Đurđević nakon višečasovne operacije koja je juče obavljena nalazi se u šok sobi, gde nikome nije dozvoljen ulazak. Lekari su danas obavili kontrolni pregled i ustanovili da je za sada sve u najboljem redu… »
Hrvatski mediji pišu O suzama Jovane Joksimović zbog deine nesreće: Ceo region potresen stravičnom saobraćajkom!
Press 08.02.2019
O stravičnoj nesreći koja se dogodila poznatoj voditeljki izveštavaju i mediji u regionu. Voditeljka Dea Đurđević teško je povređena u saobraćajnoj nesreći kod bolnice "Dr Dragiša Mišović", kada je došlo do sudara dva autobusa i tri automobila. Nakon… »
"Pre 12 godina si ti za mene ovo uradila": Pevač otkrio detalj o Dei Đurđević koji niko ne zna
Blic 08.02.2019
Voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku" Dea Đurđević nakon višečasovne operacije koja je juče obavljena nalazi se u šok sobi, gde nikome nije dozvoljen ulazak. Lekari su danas obavili kontrolni pregled i ustanovili da je za sada sve u najboljem redu… »
Pomagao je Dei u lokvi krvi, a onda skočio na policajca da i njega spase: Dušan je heroj Hitne pomoći i ima samo jednu molbu!…
Telegraf 08.02.2019
U prvim trenucima nije bila svesna šta joj se dogodilo, samo je pitala "Šta mi je sa rukom, mnogo me boli" Dušan Vranješević, vozač beogradske Hitne pomoći, heroj je i ljudina zahvaljući kome je juče sprečena još veća tragedija kod bolnice "Dr Dragiša… »
"Pre 12 godina si navijala za mene, sad ja navijam za tebe..." Nemanja Stevanović objavio Deinu sliku i ispisao emotivnu…
Telegraf 08.02.2019
Dea Đurđević se oporavlja posle teške operacije, a pevač se setio nečeg dirljivog od pre 12 godina. Pevač Nemanja Stevanović oglasio se povodom jučerašnje udarne vesti da je voditeljka Dea Đurđević teško povređena u saobraćajnoj nesreći, kada joj je… »
Vesti dana »

Od bubnjarke hevi metal benda do premijerke Japana Ko je Sanae Takaiči, prva žena u istoriji na čelu vlade, dvaput se udavala za istog, on uzeo njeno prezime
Kurir pre 32 minutajoš 24 povezane

Hitno se oglasio kremlj! Kako je moguće da je otkazano nešto što nije ni dogovoreno?
Pravda pre 12 minutajoš 22 povezane

Veliki školski čas u kragujevačkim Šumaricama na godišnjicu streljanja đaka i profesora
Beta pre 38 minutajoš 13 povezanih

Ne, ne, ne... Partizana stigla "Zvezdina kletva", povlače radikalan potez
Večernje novosti pre 57 minutajoš 15 povezanih

Šokantna prognoza za kraj oktobra: Posle 25 stepeni stiže sneg, zima se vraća od ovog datuma
Alo pre 17 minutajoš 13 povezanih