Повезане вести
Сви детаљи Деине операције: Рука јој била откинута изнад лакта, а лекари јој вадили и ВЕНЕ ИЗ НОГУ
Свет & Скандал 08.02.2019
Водитељка “Јутарњег програма” на “Пинку” Деа Ђурђевић након вишечасовне операције која је јуче обављена налази се у шок соби, где никоме није дозвољен улазак. Лекари су данас обавили контролни преглед и установили да је за… »
Прича хероја из Хитне који је први помогао деи: Била је преплашена и само понављала: "шта ми је с руком, много ме боли?"
Блиц 08.02.2019
Водитељка "Јутарњег програма" на "Пинку" Деа Ђурђевић након вишечасовне операције која је јуче обављена налази се у шок соби, где никоме није дозвољен улазак. Лекари су данас обавили контролни преглед и установили да је за… »
Хрватски медији пишу О сузама Јоване Јоксимовић због деине несреће: Цео регион потресен стравичном саобраћајком!
Пресс 08.02.2019
О стравичној несрећи која се догодила познатој водитељки извештавају и медији у региону. Водитељка Деа Ђурђевић тешко је повређена у саобраћајној несрећи код болнице "Др Драгиша Мишовић", када је дошло до судара два аутобуса и… »
"Пре 12 година си ти за мене ово урадила": Певач открио детаљ о Деи Ђурђевић који нико не зна
Блиц 08.02.2019
Водитељка "Јутарњег програма" на "Пинку" Деа Ђурђевић након вишечасовне операције која је јуче обављена налази се у шок соби, где никоме није дозвољен улазак. Лекари су данас обавили контролни преглед и установили да је за… »
Помагао је Деи у локви крви, а онда скочио на полицајца да и њега спасе: Душан је херој Хитне помоћи и има само једну молбу!…
Телеграф 08.02.2019
У првим тренуцима није била свесна шта јој се догодило, само је питала "Шта ми је са руком, много ме боли" Душан Врањешевић, возач београдске Хитне помоћи, херој је и људина захваљући коме је јуче спречена још већа трагедија… »
"Пре 12 година си навијала за мене, сад ја навијам за тебе..." Немања Стевановић објавио Деину слику и исписао емотивну…
Телеграф 08.02.2019
Деа Ђурђевић се опоравља после тешке операције, а певач се сетио нечег дирљивог од пре 12 година. Певач Немања Стевановић огласио се поводом јучерашње ударне вести да је водитељка Деа Ђурђевић тешко повређена у саобраћајној… »
Вести дана »
Тужилаштво у Новом Саду најавило жалбу на обустављање поступка у случају 'надстрешница'
Нови магазин пре 26 минутајош 88 повезаних
Боцан-Харченко: Интезивно се ради, верујем у најбоље решење за НИС
Спутник пре 46 минутајош 27 повезаних
Тужилац Стефановић о изборима за ВСТ: Доловац задржала утицај али нема легитимитет струке
Нова пре 1 сатјош 30 повезаних
Стефановић (ССП) о амбасадорској конференцији: Вучић говорио као Милошевић пре пада с власти
Бета пре 5 сатијош 37 повезаних