Povezane vesti
"Jako sam se razočarala, Bogdane" (foto, video)
Mondo 08.02.2019
Pobednica Zadruge šaljivo komentarisala trač da je proslavljeni srpski košarkaš u vezi s mladom teniserkom. Pobednica Zadruge, pevačica i autorka knjige koja je bila hit na prošlogodišnjem Sajmu knjiga Kristina Kockar, nije krila od medija da je NBA… »
Kija Čula da Bogdanović ima devojku: Evo šta je Kockareva poručila košarkašu!
Kurir 08.02.2019
Kristina Kija Kockar je prošle godine, da li iz šale, ili ne, bacila buvu da joj se dopada NBA košarkaš Bogdan Bogdanović. Tako je tokom početka druge sezone rijalitija rekla kako je Sloba ne zanima, ali da bi volela da joj se javi košarkaš. Međutim, pre… »
Vesti dana »
"Palimo najviši stepen upozorenja" Kreće pakleni talas, ne vidi mu se kraj, a ovih 5 dana će tek biti nepodnošljivi: Udružuju se 2 pojave, jedva ćemo da dišemo
Blic pre 49 minutajoš 21 povezana
(Video) Buknuo požar u metrou u Barseloni! Skoro 140 povređenih: Ljudi u panici razvaljivali vrata i bežali kroz mračan tunel
Blic pre 9 minutajoš 15 povezanih
Dačić o raspravi u Skupštini o nepoverenju Vladi: Očekivao sam ozbiljniju argumentaciju opozicije
RTS pre 9 minutajoš 10 povezanih
Zelenski otkrio šta su prioriteti za Ukrajinu: Oglasio se odmah po sletanju u Ameriku, sledi sastanak sa Trampom (video)
Kurir pre 9 minutajoš 10 povezanih
Jevtić (Srpska lista): Čini mi se da idemo ka novim izborima na Kosovu pre kraja godine
Danas pre 49 minutajoš 2 povezane