Vučić i Erdogan o unapređenju odnosa Srbije i Turske VIDEO

Vučić i Erdogan o unapređenju odnosa Srbije i Turske VIDEO

B92 pre 43 dana
B92: Vučić i Erdogan o unapređenju odnosa Srbije i Turske VIDEO
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan imali su telefonski razgovor u petak.
U večerašnjem dugom i sadržajnom telefonskom razgovoru, dvojica predsednika još jednom naglasili svoju čvrstu opredeljenost da zajedničkim snagama obogaćuju odnose dveju zemalja, koji su već na visokom nivou, kako politički, tako... »

Razgovor Vučića i Erdogana, podrška politici mira

RTS pre 44 dana
RTS: Razgovor Vučića i Erdogana, podrška politici mira
U telefonskom razgovoru sa predsednikom Srbije predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan je rekao da će Turska učiniti sve, ne samo da održi, već i da unapredi izuzetno prijateljske odnose sa Beogradom. Predsednik Aleksandar Vučić mu je uputio poziv da poseti Srbiju.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan su u telefonskom razgovoru, još jednom naglasili svoju čvrstu opredeljenost da zajedničkim snagama obogaćuju odnose dveju zemalja, koji su već na visokom... »

Dug telefonski razgovor Vučića i predsednika Turske, poziv Erdoganu da poseti Srbiju

RTV pre 44 dana
RTV: Dug telefonski razgovor Vučića i predsednika Turske, poziv Erdoganu da poseti Srbiju
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan su, u večerašnjem dugom i sadržajnom telefonskom razgovoru, još jednom naglasili svoju čvrstu opredeljenost da zajedničkim snagama obogaćuju odnose dveju zemalja, koji su već na visokom nivou, kako politički, tako i ekonomski.
Oni su izrazili uverenje da će kroz rad Visokog saveta za saradnju, kao i na druge načine, nastaviti da još snažnije i odlučnije unapređuju sveukupne odnose i saradnju u svim oblastima. Predsednik Vučić je zato pozvao predsednika... »

Vučić pozvao Erdogana u posetu Srbiji

Novi magazin pre 44 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je večeras turskog kolegu Redžepa Tajipa Erdogana da uskoro poseti Srbiju, kako bi bila održana Druga sednica Visokog saveta za saradnju i dogovorena dalja bilateralna politička i ekonomska saradnja, saopštio je Vučićev kabinet.
Predsednici su u telefonskom razgovoru pomenuli unapređenje bilateralnih odnosa i naglasili "čvrstu opredeljenost da zajedničkim snagama obogaćuju odnose dveju zemalja, koji su već na visokom nivou, kako politički, tako i... »

Vučić i Erdogan dugo razgovarali telefonom

Mondo pre 44 dana
Predsednik Srbije i predsednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan su, u večerašnjem dugom i sadržajnom telefonskom razgovoru, još jednom naglasili svoju vrstu opredeljenost da zajedničkim snagama obogaćuju odnose dveju zemalja.
Foto: Tanjug/AP Photo/Burhan Ozbilici Oni su izrazili uverenje da će kroz rad Visokog saveta za saradnju, kao i na druge načine, nastaviti da još snažnije i odlučnije unapre?uju sveukupne odnose i saradnju u svim oblastima.... »

Vučić i Erdogan o unapređenju odnosa Srbije i Turske

Dnevnik pre 44 dana
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan su, u večerašnjem dugom i sadržajnom telefonskom razgovoru, još jednom naglasili svoju čvrstu opredeljenost da zajedničkim snagama obogaćuju odnose dveju zemalja, koji su već na visokom nivou, kako politički, tako i ekonomski.
Oni su izrazili uverenje da će kroz rad Visokog saveta za saradnju, kao i na druge načine, nastaviti da još snažnije i odlučnije unapređuju sveukupne odnose i saradnju u svim oblastima. Vučić je zato pozvao predsednika Erdogana... »
©2019 Netmark d.o.o.