Povezane vesti
Ispovest oca vozača autobusa koji je Dei otkinuo ruku: "Pokušao je da obiđe automobil, ali nije uspeo, u šoku je zbog Dee"
Blic 09.02.2019
- Kada sam čuo za saobraćajnu nezgodu pomislio sam da bi to mogao da bude moj Bojan. Hteo sam da zovem ćerku da proveri jer me morio taj utisak. Kao da sam nešto osetio - počinje svoju ispovest Milan Jovanović, otac vozača autobusa koji je u… »
Posle udesa u kome je povređena voditeljka Moj sin je savestan vozač, želi da poseti Deu što pre
Večernje novosti 09.02.2019
Otac Bojana Jovanovića koji je upravljao autobusom na liniji 78. Saslušano je nekoliko očevidaca, veštače se vozila. POLICIJA je u petak od vozača autobusa sa linije 78 Bojana Jovanovića, uzela izjavu vezanu za stravičnu saobraćajnu nesreću u… »
Porodica vozača autobusa koji je Dei iščupao ruku moli se da se voditeljka što pre oporavi: "Bojan je savestan vozač, ne…
Telegraf 09.02.2019
Policija je saslušala još nekoliko svedoka, a vozila su poslata na veštačenje. Policija je u petak od vozača autobusa sa linije 78 Bojana Jovanovića uzela izjavu u vezi sa stravičnom saobraćajnom nesrećom u kojoj je teško povređena voditeljka… »
Vesti dana »
Danas oblačno i hladnije vreme, ponegde sa kišom i susnežicom
Novi magazin pre 35 minutajoš 12 povezanih
Vildoza igrao protiv Partizana sa aparatom u uhu: Devojka Milica ga je na to naterala i on joj je zahvalan
Danas pre 30 minutajoš 11 povezanih
Ukrajina napala Rostovsku oblast, oboreno 30 dronova, požar na industrijskom objektu
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih
Protesti u Tbilisiju: Podignute barikade na ulicama, povređeno nekoliko novinara
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Netanjahu naredio vojsci da se pripremi za intenzivan rat ako Hezbolah prekrši primirje
Euronews pre 47 minutajoš 6 povezanih