Povezane vesti
Godišnji lekarski pregled: Tramp u "vrlo dobrom zdravstvenom stanju"
Glas Amerike 09.02.2019
Predsednik SAD Donald Tramp je "u vrlo dobrom zdravstvenom stanju", izjavio je njegov zvanični lekar nakon pregleda u petak u Nacionalnom vojnom centru "Volter Rid". "Tokom otprilike četiri sata, izveo sam i nadgledao ocenjivanje zajedno sa panelom od 11… »
Trampa 4 sata ispitivali u vojnoj bolnici: Objavljeni rezultati pregleda američkog predsednika koji su mnoge šokirali! Priznao…
Kurir 09.02.2019
Zdravstveno stanje Donalda Trampa (72) je "veoma dobro", rekao je njegov lekar posle godišnjeg pregleda u vojnoj bolnici koji je trajao četiri sata. "Zadovoljstvo mi je što mogu da saopštim da je predsednik SAD veoma dobrog zdravlja i očekujem da će tako… »
Donald Trump je "veoma dobrog zdravlja"
SEEbiz 09.02.2019
WASHINGTON - Zdravstveno stanje Donalda Trumpa je "veoma dobro", rekao je njegov liječnik nakon četverosatnog godišnjeg pregleda u vojnoj bolnici Waltera Reeda. "Zadovoljstvo mi je što mogu izvijestiti da je predsjednik Sjedinjenih Država veoma dobrog… »
Vesti dana »

Mreža za restituciju traži od nadležnih spisak 4,8 miliona nelegalnih objekata u Srbiji
Forbes pre 3 satajoš 6 povezanih

Ko neće moći da legalizuje objekat: Dva su slučaja! Ministarka Sofronijević o detaljima novog zakona o legalizaciji
Kurir pre 1 satjoš 67 povezanih

Generalni štrajk u Italiji u znak podrške Gazi: Stali vozovi, blokirane luke, škole ne rade
N1 Info pre 4 satijoš 8 povezanih

Danas je jesenja ravnodnevica, ali evo kog datuma će u Srbiji dan i noć trajati isto
Blic pre 10 minutajoš 48 povezanih