Povezane vesti

Erdogan posetio mesto srušene zgrade, broj žrtava 17

Politika 09.02.2019
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan posetio je danas mesto nesreće gde se u sredu srušila osmospratna zgrada u Istanbulu, pri čemu je poginulo 17 ljudi. On je rekao da se mogu izvući brojne pouke iz ove nesreće. (Foto AP /Emrah Gurel) Uzrok… »

Raste broj žrtava u Istanbulu: Ispod ruševina osmospratnice koja se srušila pronađeno još jedno telo! (video)

Kurir 09.02.2019
Broj žrtava urušavanja osmospratne stambene zgrade u Istanbulu porastao je na 17, rekao je danas turski ministar unutrašnjih poslova Sulejman Sojlu. Sojlu je naveo da je u ruševinama pronađeno još jedno telo. Zgrada u istanbulskoj četvrti Kartal… »

Erdogan posetio mesto srušene zgrade, broj žrtava 17

RTV 09.02.2019
ISTANBUL - Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan posetio je danas mesto nesreće gde se u sredu srušila osmospratna zgrada u Istanbulu, pri čemu je poginulo 17 ljudi. On je rekao da se mogu izvući brojne pouke iz ove nesreće. Uzrok rušenja zgrade… »

Broj žrtava rušenja zgrade u Istanbulu porastao na 16

N1 Info 09.02.2019
Broj žrtava urušavanja osmospratne stambene zgrade u Istanbulu porastao je na 16, rekao je turski ministar unutrašnjih poslova Sulejman Sojlu. Sojlu je naveo da je u ruševinama pronađeno još jedno telo. 08.02.2019. Zgrada u istanbulskoj četvrti… »

Broj žrtava rušenja zgrade u Istanbulu porastao na 16

Novi magazin 09.02.2019
Broj žrtava urušavanja osmospratne stambene zgrade u Istanbulu porastao je na 16, rekao je danas turski ministar unutrašnjih poslova Sulejman Sojlu. Sojlu je naveo da je u ruševinama pronađeno još jedno telo. Zgrada u istanbulskoj četvrti Kartal… »

Vesti dana »