Povezane vesti

Tuhel u strahu: Ne znam koliko je Edi ozbiljno povređen, znam samo da mi i za Junajted i Liverpul i Zvezdu trebaju najbolji

Tuhel u strahu: Ne znam koliko je Edi ozbiljno povređen, znam samo da mi i za Junajted i Liverpul i Zvezdu trebaju najbolji

Mozzart sport 09.02.2019
„Ako dvojica ključnih igrača nisu tu, naša je dužnost da nađemo rešenja“, kaže trener Pari Sen Žermena. Minimalnu pobedu nad Bordoom od 1:0 i nastavak šampionskog hoda u Francuskoj totalno je zasenila večeras povreda Edinsona Kavanija… »
Gest vredan divljenja: PSŽ odao počast preminulom Argentincu (foto)

Gest vredan divljenja: PSŽ odao počast preminulom Argentincu (foto)

Hot sport 09.02.2019
Fudbaleri PSŽ slavili su protiv ekipe Bordoa sa 1:0 u utakmici 22. kola Lige 1. Na samom početku meča upriličen je gest vredan poštovana. Fudbaleri Pari Sen Žermena slavili su golom Kavanija u 42. minutu sa penala, nakon što je Nikolas De Pervel… »
Novi problem za PSŽ: Kavani šutnuo penal i povredio se!

Novi problem za PSŽ: Kavani šutnuo penal i povredio se!

Mondo 09.02.2019
Nekoliko nedelja posle povrede Nejmara, Pari sen Žermen ostao i bez drugog napadača. Na Mančester junajted samo sa Mbapeom? Žaliće Tuhel zbog penala koji je njegovoj ekipi dosuđen u 42. minutu protiv Bordoa! Edinson Kavani je preuzeo odgovornost i… »
Jeftina pobeda sa skupim cehom - i Kavani propušta Mančester Junajted? (video)

Jeftina pobeda sa skupim cehom - i Kavani propušta Mančester Junajted? (video)

Mozzart sport 09.02.2019
Park prinčeva zanemeo... Crna subota za navijače Pari Sen Žeremena. Samo četiri dana uoči prvog meča osmine finala Lige šampiona sa Mančester Junajtedom, Sveci su ostali i bez drugog napadača. Edinson Kavani uspešno je realizovao najstrožu… »
Maler za Parižane, još jedan hendikep pred Junajted!

Maler za Parižane, još jedan hendikep pred Junajted!

Sportske.net 09.02.2019
Tuhel će imati ogromne probleme u napadačkoj liniji pred meč Lige šampiona. Pari Sen Žermen je nastupio večeras u šarenolikom sastavu, ali je ipak uspeo da savlada Bordo. Naravno, namera je bila da se igrači odmore i spreme za predstojeći meč… »
PSŽ se ispromašivao, minimalac Svetaca protiv Bordoa (video)

PSŽ se ispromašivao, minimalac Svetaca protiv Bordoa (video)

Sportski žurnal 09.02.2019
Igrači Pari sen Žermena poveli su protiv Bordoa, kasnije promašili još nekoliko dobrih šansi, Žirondinci su mogli i do izjednačenja, ali na kraju su sva tri boda ostala u Parizu, a Sveci gaze ka odbrani titule (1:0). Meč je rešio napadač Edinson… »

Vesti dana »