Повезане вести

Тухел у страху: Не знам колико је Еди озбиљно повређен, знам само да ми и за Јунајтед и Ливерпул и Звезду требају најбољи

Тухел у страху: Не знам колико је Еди озбиљно повређен, знам само да ми и за Јунајтед и Ливерпул и Звезду требају најбољи

Моззарт спорт 09.02.2019
„Ако двојица кључних играча нису ту, наша је дужност да нађемо решења“, каже тренер Пари Сен Жермена. Минималну победу над Бордоом од 1:0 и наставак шампионског хода у Француској тотално је засенила вечерас повреда Единсона… »
Гест вредан дивљења: ПСЖ одао почаст преминулом Аргентинцу (фото)

Гест вредан дивљења: ПСЖ одао почаст преминулом Аргентинцу (фото)

Хот спорт 09.02.2019
Фудбалери ПСЖ славили су против екипе Бордоа са 1:0 у утакмици 22. кола Лиге 1. На самом почетку меча уприличен је гест вредан поштована. Фудбалери Пари Сен Жермена славили су голом Каванија у 42. минуту са пенала, након што је… »
Нови проблем за ПСЖ: Кавани шутнуо пенал и повредио се!

Нови проблем за ПСЖ: Кавани шутнуо пенал и повредио се!

Мондо 09.02.2019
Неколико недеља после повреде Нејмара, Пари сен Жермен остао и без другог нападача. На Манчестер јунајтед само са Мбапеом? Жалиће Тухел због пенала који је његовој екипи досуђен у 42. минуту против Бордоа! Единсон Кавани је… »
Малер за Парижане, још један хендикеп пред Јунајтед!

Малер за Парижане, још један хендикеп пред Јунајтед!

Спортске.нет 09.02.2019
Тухел ће имати огромне проблеме у нападачкој линији пред меч Лиге шампиона. Пари Сен Жермен је наступио вечерас у шареноликом саставу, али је ипак успео да савлада Бордо. Наравно, намера је била да се играчи одморе и спреме за… »
Јефтина победа са скупим цехом - и Кавани пропушта Манчестер Јунајтед? (видео)

Јефтина победа са скупим цехом - и Кавани пропушта Манчестер Јунајтед? (видео)

Моззарт спорт 09.02.2019
Парк принчева занемео... Црна субота за навијаче Пари Сен Жеремена. Само четири дана уочи првог меча осмине финала Лиге шампиона са Манчестер Јунајтедом, Свеци су остали и без другог нападача. Единсон Кавани успешно је реализовао… »
ПСЖ се испромашивао, минималац Светаца против Бордоа (видео)

ПСЖ се испромашивао, минималац Светаца против Бордоа (видео)

Спортски журнал 09.02.2019
Играчи Пари сен Жермена повели су против Бордоа, касније промашили још неколико добрих шанси, Жирондинци су могли и до изједначења, али на крају су сва три бода остала у Паризу, а Свеци газе ка одбрани титуле (1:0). Меч је решио… »

Вести дана »