Povezane vesti

"Da nisam skočio u more, ubili bi me"! Sve se desilo munjevito, napadnuti vaterpolista Zvezde vikao da je Crnogorac (video)

"Da nisam skočio u more, ubili bi me"! Sve se desilo munjevito, napadnuti vaterpolista Zvezde vikao da je Crnogorac (video)

Telegraf 09.02.2019
U Splitu se odvijala prava drama. Četvorica vaterpolista Crvene zvezde napadnuta su u Splitu na Rivi, huliganima su smetala obeležja srpskog kluba, a jedan od njih je pokušao da se spase i tako što je rekao da je Crnogorac. - Odjednom je nastala… »
Golman Crvene zvezde: „Ja sam Crnogorac, nisam Srbin!“ (video)

Golman Crvene zvezde: „Ja sam Crnogorac, nisam Srbin!“ (video)

Pravda 09.02.2019
„Ja sam iz Kotora, Crnogorac sam, nisam Srbin!“ – vikao je Aleksandro Kralj, golman vaterpolo kluba Crvena zvezda, iz mora na splitskoj Rivi u koje je skočio pred grupom razularenih lokalnih mladića koji su nasrnuli na njega i saigrače jer su… »
"Ipak je on četnik": Skandal u Splitu - Vaterpolisti Zvezde napadnuti, tražili spas u moru! (video)

"Ipak je on četnik": Skandal u Splitu - Vaterpolisti Zvezde napadnuti, tražili spas u moru! (video)

Pravda 09.02.2019
Loše vesti stižu iz Splita, gde su nepoznati huligani napali vaterpoliste Crvene zvezde, a neki od njih su spas od batina pronašli skokom u more, pišu hrvatski mediji. Oko 13.30 sati četvorica vaterpolista beogradske Crvene zvezde u trenerkama s… »

Vesti dana »