Повезане вести

"Да нисам скочио у море, убили би ме"! Све се десило муњевито, нападнути ватерполиста Звезде викао да је Црногорац (видео)

"Да нисам скочио у море, убили би ме"! Све се десило муњевито, нападнути ватерполиста Звезде викао да је Црногорац (видео)

Телеграф 09.02.2019
У Сплиту се одвијала права драма. Четворица ватерполиста Црвене звезде нападнута су у Сплиту на Риви, хулиганима су сметала обележја српског клуба, а један од њих је покушао да се спасе и тако што је рекао да је Црногорац. -… »
Голман Црвене звезде: „Ја сам Црногорац, нисам Србин!“ (видео)

Голман Црвене звезде: „Ја сам Црногорац, нисам Србин!“ (видео)

Правда 09.02.2019
„Ја сам из Котора, Црногорац сам, нисам Србин!“ – викао је Александро Краљ, голман ватерполо клуба Црвена звезда, из мора на сплитској Риви у које је скочио пред групом разуларених локалних младића који су насрнули на њега и… »
"Ипак је он четник": Скандал у Сплиту - Ватерполисти Звезде нападнути, тражили спас у мору! (видео)

"Ипак је он четник": Скандал у Сплиту - Ватерполисти Звезде нападнути, тражили спас у мору! (видео)

Правда 09.02.2019
Лоше вести стижу из Сплита, где су непознати хулигани напали ватерполисте Црвене звезде, а неки од њих су спас од батина пронашли скоком у море, пишу хрватски медији. Око 13.30 сати четворица ватерполиста београдске Црвене… »

Вести дана »