Povezane vesti

Vaterpolisti Zvezde stigli u Beograd – "incident nema veze sa sportom"

Vaterpolisti Zvezde stigli u Beograd – "incident nema veze sa sportom"

RTS 10.02.2019
Vaterpolisti Crvene zvezde koji su juče napadnuti u Splitu štanglama i palicama jutros su doputovali u Beograd. Direktor VK Crvena Zvezda Igor Milojević rekao je za RTS da oni nisu toliko fizički povređeni ali da je golman Aleksandro Kralj teško podneo… »
Dve slike Balkana: Žena koja pruža ruku Kralju i žena koja govori "ipak je on četnik"

Dve slike Balkana: Žena koja pruža ruku Kralju i žena koja govori "ipak je on četnik"

Noizz 10.02.2019
Koliko puta ste se pitali šta znači fraza "21. vek je"? Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti su juče u centru Splita štanglama i palicama, a nekoliko igrača je povređeno, rekao je direktor ovog kluba Igor Milojević. Utakmica protiv Mornara, koja je… »

Noizz 10.02.2019
Koliko puta ste se pitali šta znači fraza "21. vek je"? Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti su juče u centru Splita štanglama i palicama, a nekoliko igrača je povređeno, rekao je direktor ovog kluba Igor Milojević. Utakmica protiv Mornara, koja je… »
Hrvati mi se izvinili zbog napada, ali i oni su nemoćni protiv huligana: Jelenić najavio posebno obezbeđenje za srpske…

Hrvati mi se izvinili zbog napada, ali i oni su nemoćni protiv huligana: Jelenić najavio posebno obezbeđenje za srpske…

Telegraf 10.02.2019
Predsednik VSS-a zatražiće da se svako naredno gostovanje nekog našeg tima bude bolje obezbeđeno. Predsednik Vaterpolo Saveza Srbije Viktor Jelenić najavio da će povodom napada u Splitu na srpske vaterpoliste održati sastanak sa svim klubovima učesnicima… »

Vesti dana »

Zvezda preko penala do „duple krune”

Zvezda preko penala do „duple krune”

Politika pre 39 minutajoš 31 povezana
Jutro vrlo hladno, tokom dana malo toplije nego juče

Jutro vrlo hladno, tokom dana malo toplije nego juče

Šabačke novosti pre 1 satjoš 14 povezanih
Stanković: Verovao sam!

Stanković: Verovao sam!

Sputnik pre 39 minutajoš 17 povezanih