Повезане вести
Приведени пензионер: Хтео сам да покажем да "нису сви пензионери без мозга"
Радио 021 10.02.2019
Пензионер Слободан Стефановић, који је приведен синоћ после протеста у Крагујевцу, казао је за Н1, након што је провео ноћ у болници због високог притиска, да је ношењем макете вешаног пензионера од стиропора хтео да покаже да… »
Полиција у Крагујевцу: Против пензионера због вешала пријава за дискриминацију
Н1 Инфо 10.02.2019
Полиција у Крагујевцу демантовала је да пензионеру Слободану Стефановићу била одређена мера притвора због импровизованих вешала које је носи о на протесту у том граду, прецизирајући да је он у полицијске просторије био доведен по… »
Пријава за демонстранта због вешала у Крагујевцу
Мондо 10.02.2019
Против Крагујевчанина који је доведен у полицијску станицу јер је на протесту у суботу увече носио велику макету вешала, биће поднета пријава. Фото: Мондо/ Стефан Стојановић Крагујевчанин Слободан Стефановић (66), један од… »
Приведени Крагујевчанин: На вешалима сам ја, опљачкани пензионер
Н1 Инфо 10.02.2019
Пензионер Слободан Стефановић, који је синоћ приведен у полицију после протеста на којем је носио макету вешала, рекао је да је јутрос пуштен без образложења и са најавом да ће "ових дана да му јаве шта даље". Он је ноћ провео… »
Пуштен из притвора пензионер из Крагујевца који је синоћ носио макету вешала. ...
Бета 10.02.2019
Пензионер Слободан Стефановић који је приведен синоћ после протеста, на коме је носио макету вешала од стиропора са натписом о тешком положају пензинера, дошао је јутрос кући после ноћи проведене у болници због хипертензије… »
Пензионер притворен због вешала: Желео сам да скренем пажњу на муку коју имају пензионери
Нови магазин 10.02.2019
Пензионер Слободан Стефановић, који је синоћ приведен у полицију после протеста на којем је носио макету вешала, рекао је да је јутрос пуштен без образложења и са најавом да ће "ових дана да му јаве шта даље".Он је ноћ провео… »
Човек који је носио обешену лутку на протесту у Крагујевцу пуштен кући, огласио се и МУП
Блиц 10.02.2019
Крагујевачка полиција привела је Слободана С. који је синоћ на протесту у том граду носио импровизована вешала са обешеном лутком на којој је писало "Ја пензионер", пренела је Н1. Слободан С. је јутрос дошао кући после ноћи… »
МУП демантује да је Крагујевчанин ухапшен
Данас 10.02.2019
Начелница Полицијске управе Крагујевац Јасмине Рајковић демантовала је данас тврдње да је грађанину С. С., који је у суботу увече по налогу тужиоца доведен у просторије полиције било забрањено да се јави породици или било коме… »
Крагујевчанин Слободан Стефановић: Носио сам своја вешала
Данас 10.02.2019
Они су ме опљачкали, они су ми узели пензију, сад хоће и да ме због тога затварају! Е па нека затварају, ал’ ја се не дам, поручује Крагујевчанин Слободан Стефановић Боба, пензионер који је ноћ провео најпре у полицији, а потом… »
Пуштен из притвора пензионер који је носио вешала на протесту у Крагујевцу
Н1 Инфо 10.02.2019
Пензионер Слободан Стефановић који је приведен синоћ после протеста, на коме је носио макету вешала од стиропора са натписом о тешком положају пензинера, дошао је јутрос кући после ноћи проведене у болници због хипертензије… »
Крагујевчанин који је носио вешала пуштен кући
Данас 10.02.2019
Крагујевчанин Слободан Срефановић (66) који је синоћ приведен након протеста јутрос је пуштен, са кратким објашњењем полиције „по кратком поступку”, сазнаје портал Прессек. Њему је синоћ након што је приведен, током саслушања… »
Пуштен Крагујевчанин који је на протесту носио "вешала"
Радио 021 10.02.2019
Крагујевчанин Слободан С. (66) који је синоћ приведен након протеста јутрос је пуштен, са кратким објашњењем полиције "по кратком поступку", сазнаје портал Прессек. Њему је синоћ позлило током саслушања у полицији, па је… »
У Крагујевцу после протеста приведен пензионер због "вешала"
Ноизз 10.02.2019
Крагујевачка полиција привела је грађанина који је синоћ на протесту у том граду носио импровизована вешала са обешеном лутком на којој је писало "Ја пензионер", пренео је портал Глас Шумадије позивајући се на незванична… »
Крагујевчанин приведен након протеста
Данас 09.02.2019
Крагујевчанин који је носио „вешала” са „пензионером” на крају омче, на вечерашњем протесту у Крагујевцу, је приведен, сазнаје портал Прессек. Наиме, након што се протесна шетња завршила, према сведочењу очевидаца, њега су… »
Вести дана »

Сунчано и топло у Србији: У Београду до 29 степени, следе врући дани
Ало пре 13 минутајош 4 повезане

Ровити Ђоковић није могао против Синера, Италијан у финалу Вимблдона против Алкараза
Данас пре 6 сатијош 3 повезане

Мајка и син повређени у удесу: Саобраћајна несрећа на ауто-путу: Хитно превезени у болницу
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

Грађани Новог Пазара: Срби нису геноцидан народ, већ осуђени ратни злочинци и њихови подржаваоци
Данас пре 8 сатијош 1 повезана