Повезане вести
Прва смучарка у последњих 30 година са сачуваним златом у спусту
Вести онлине 10.02.2019
Словеначка такмичарка Илка Штухец узела титулу првака и на Светском шампионату у шведском граду Оре. Словенкиња се првог места домогла са 1.01:74. Сребрна медаља је припала Швајцаркињи Корини Сутер са 1.01:97, а бронза… »
Вон се од скијања опростила бронзом у спусту
Спортски журнал 10.02.2019
Америчка скијашица Линдзи Вон освојила је бронзану медаљу у спусту на Светском првенству у Ореу, у својој последњој трци у каријери. – Ово је све што сам желела данас. Морам да признам да сам била мало нервозна, вероватно и… »
Медаља за крај велике каријере (фото, видео)
Мондо 10.02.2019
Американка Линдзи Вон бронзом на Светском првенству опростила се од скијања и отишла у легенду. Линдзи Вон извезла је своју последњу трку у каријери. Сјајна америчка скијашица означила је крај трком у спусту на Светском… »
Крај блиставе каријере: Линдзи Вон се од скијања опростила бронзом у спусту
Хот спорт 10.02.2019
Америчка скијашица Линдзи Вон освојила је данас бронзану медаљу у спусту на Светском првенству у Ореу, у својој последњој трци у каријери. – Ово је све што сам желела данас. Морам да признам да сам била мало нервозна, вероватно… »
Линдзи Вон освојила бронзу - за крај каријере
Вести онлине 10.02.2019
Линдзи Вон освојила је бронзану медаљу у својој последњој професионалној трци у спусту на алпском светском првенству. Американка је постала прва скијашица која је освојила медаљу на шест Светских првенстава. - Било је тако… »
СП: Вон исписала историју за крај, злато Илки Штухец
Н1 Инфо 10.02.2019
Словеначка скијашица Илка Штухец освојила је злато у спусту на Светском првенству у шведском Ореу. Ипак, то је било у сенци Линдзи Вон, која се овим спустом опростила освојивши бронзану медаљу. Легендарна америчка скијашица на… »
Вести дана »
Глумци и радници у култури испред РТС-а пружили подршку Дијани Хрки
Недељник пре 1 данјош 50 повезаних
Норис се приближио освајању титуле, али га брине Максова брзина!
Спортске.нет пре 5 сатијош 24 повезане
Генерални директор ББЦ-ја и уредница ББЦ Њуза поднели оставке због монтаже Трамповог говора
BBC News пре 5 сатијош 16 повезаних
Протест студената, професора и грађана сутра у Нишкој Бањи, против оснивања новог факултета
Југмедиа пре 9 сатијош 19 повезаних