Povezane vesti
Prva smučarka u poslednjih 30 godina sa sačuvanim zlatom u spustu
Vesti online 10.02.2019
Slovenačka takmičarka Ilka Štuhec uzela titulu prvaka i na Svetskom šampionatu u švedskom gradu Ore. Slovenkinja se prvog mesta domogla sa 1.01:74. Srebrna medalja je pripala Švajcarkinji Korini Suter sa 1.01:97, a bronza Amerikanki Lindzi Von s… »
Von se od skijanja oprostila bronzom u spustu
Sportski žurnal 10.02.2019
Američka skijašica Lindzi Von osvojila je bronzanu medalju u spustu na Svetskom prvenstvu u Oreu, u svojoj poslednjoj trci u karijeri. – Ovo je sve što sam želela danas. Moram da priznam da sam bila malo nervozna, verovatno i najnervoznija u… »
Medalja za kraj velike karijere (foto, video)
Mondo 10.02.2019
Amerikanka Lindzi Von bronzom na Svetskom prvenstvu oprostila se od skijanja i otišla u legendu. Lindzi Von izvezla je svoju poslednju trku u karijeri. Sjajna američka skijašica označila je kraj trkom u spustu na Svetskom prvenstvu u Oreu, koju je… »
Kraj blistave karijere: Lindzi Von se od skijanja oprostila bronzom u spustu
Hot sport 10.02.2019
Američka skijašica Lindzi Von osvojila je danas bronzanu medalju u spustu na Svetskom prvenstvu u Oreu, u svojoj poslednjoj trci u karijeri. – Ovo je sve što sam želela danas. Moram da priznam da sam bila malo nervozna, verovatno i najnervoznija u… »
Lindzi Von osvojila bronzu - za kraj karijere
Vesti online 10.02.2019
Lindzi Von osvojila je bronzanu medalju u svojoj poslednjoj profesionalnoj trci u spustu na alpskom svetskom prvenstvu. Amerikanka je postala prva skijašica koja je osvojila medalju na šest Svetskih prvenstava. - Bilo je tako zabavno, bila sam doslovno… »
SP: Von ispisala istoriju za kraj, zlato Ilki Štuhec
N1 Info 10.02.2019
Slovenačka skijašica Ilka Štuhec osvojila je zlato u spustu na Svetskom prvenstvu u švedskom Oreu. Ipak, to je bilo u senci Lindzi Von, koja se ovim spustom oprostila osvojivši bronzanu medalju. Legendarna američka skijašica na taj način postala… »
Vesti dana »

Lokalne vlasti Leposavića naložile srpskim porodicama da se isele iz svojih kuća
N1 Info pre 28 minutajoš 13 povezanih

Đoković u neželjenom terminu protiv Mišolića: „Znam da ima hrvatske korene“
Sputnik pre 28 minutajoš 27 povezanih