Povezane vesti

Vučić se izvinio vaterpolistima Crvene zvezde: Nismo smeli da pretpostavljamo da će proći bez incidenata (video)

Vučić se izvinio vaterpolistima Crvene zvezde: Nismo smeli da pretpostavljamo da će proći bez incidenata (video)

Telegraf 10.02.2019
Čuo sam se sa predsednikom Vaterpolo Saveza Srbije Viktorom Jelenićem i interesovao se za zdravlje naših momaka - rekao je predsednik Srbije. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, oglasio se povodom napada na vaterpoliste Crvene Zvezde u Splitu, i… »
Vučićev bes zbog vaterpolista "Ovo se nikad ne bi desilo u Beogradu!" Uputio Hrvatima oštru i jasnu poruku!

Vučićev bes zbog vaterpolista "Ovo se nikad ne bi desilo u Beogradu!" Uputio Hrvatima oštru i jasnu poruku!

Srbija danas 10.02.2019
Red je bio da ih neko postavi na svoje mesto. Vaterpolisti Zvezde napadnuti su u subotu tokom boravka u jednom splitskom lokalu pred utakmicu sa Mornarom. Hrvatski huligani jurili su igrače noževima i šipkama. Ceo slučaj je potresao javnost i Srbije i… »
Vučić: Ne bi pomoglo da izlijem bes zbog napada na vaterpoliste

Vučić: Ne bi pomoglo da izlijem bes zbog napada na vaterpoliste

Danas 10.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne bi pomogao vaterpolistima Crvene Zvezde, ni drugima u budućnosti, ako bi povodom napada na njih u Splitu „izbacio bes iz sebe“ već je pozvao Hrvatsku da „svi zajedno poštujući razlike i… »
Predsednik o napadu na vaterpoliste: Mi smo spremni za drugačije odnose

Predsednik o napadu na vaterpoliste: Mi smo spremni za drugačije odnose

RTV 10.02.2019
BEOGRAD - Nadam se da ćemo i mi i Hrvati imati dovoljno pameti da shvatimo da samo zajedno možemo da opstanemo, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić povodom napad na srpske vaterpoliste u Splitu, i istakao da je Srbija spremna za drugačije… »
Uručena protestna nota zbog napada na vaterpoliste u Splitu

Uručena protestna nota zbog napada na vaterpoliste u Splitu

Večernje novosti 10.02.2019
Ministarstvo je saopštilo da je u protestnoj noti izrazilo duboku zabrinutost i razočaranje zbog napada na vaterpoliste "Crvene zvezde" Otpravniku poslova hrvatske ambasade u Beogradu danas je, u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije, uručena protestna… »
Upućena protestna nota zbog napada na vaterpoliste u Splitu: Vučić: To se u Beogradu ne bi dogodilo

Upućena protestna nota zbog napada na vaterpoliste u Splitu: Vučić: To se u Beogradu ne bi dogodilo

Blic 10.02.2019
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da je Srbija uputila Hrvatskoj protestnu notu povodom napada na srpske vaterpoliste u Splitu. Vučić je rekao da se plaši da napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu nije posljednji takav slučaj. - Pokušam da… »
Vučić: Ne bi pomoglo kad bih izbacio bes zbog napada na vaterpoliste

Vučić: Ne bi pomoglo kad bih izbacio bes zbog napada na vaterpoliste

N1 Info 10.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne bi pomogao vaterpolistima Crvene Zvezde, ni drugima u budućnosti, ako bi povodom napada na njih u Splitu "izbacio bes iz sebe" već je pozvao Hrvatsku da "svi zajedno poštujući razlike i… »

Vesti dana »