Povezane vesti
EKSTREMI I TORCIDA ODGOVORILI ŠEŠELJU! Ovaj transparent “Zapaliće Balkan”! ( video – foto)
IndeksOnline 10.02.2019
Novi Pazar – Ekstremi i Torcida, odgovorili su Vojislavu Šešelju za twitt koji je okacio a povodom njihovog skandiranja na prethodnoj utakmici KK Novi Pazar. Navijači su, Šešelju napisali “Ne zaboravljamo Genocid i ne diži hajku, j… ti mrtvu majku”. Oni… »
Šešelj ponovo preti navijačima Novog Pazara
IndeksOnline 10.02.2019
Novi Pazar – Ekstremi i Torcida, odgovorili su Vojislavu Šešelju za twitt koji je okacio a povodom njihovog skandiranja na prethodnoj utakmici KK Novi Pazar. Navijači su, Šešelju napisali “Ne zaboravljamo Genocid i ne diži hajku, j… ti mrtvu majku”… »
ŠEŠELJ BI OPET DA SILUJE BOŠNJAKINJE!!! Morbidan tvit ratnog zločinca uzburkao region (VIDEO)
Sandžak haber 10.02.2019
“Moja nova poruka “Torcidi” i “Ekstremima”: Nisam nekrofil i na mrtve ne vodim seksi hajke; ja ću vama jebati vaše žive majke. Zato požurite kući i majke dobro okupajte,da mi kurac ne dobije karijes. Još jedan savet:veći sam jalijaš od svih vas i zato… »
Šešelju psuju majku, Srbiju pljuju, prete klanjem: Divljanje huligana iz Novog Pazara niko ne zaustavlja (video)
Srbija danas 10.02.2019
Huliganski i šovinistički ispadi navijača Novog Pazara danas su prevršili svaku meru. Huligani su napisali:,,Ne zaboravljamo Genocid i ne diži hajku, j…ćemo ti mrtvu majku". Oni su pored transparenta skandirali "Prva mi je, prva mi je i poslednja želja… »
Vesti dana »
Mali avion pao kod aerodroma u Subotici, jedna osoba poginula, pilot hospitalizovan
Politika pre 37 minutajoš 54 povezane
(BLOG) Dijana Hrka koja 13 dana štrajkuje glađu: Ostajem ovde kako bih isterala pravdu, nijedna institucija nije počela da radi svoj posao
N1 Info pre 12 minutajoš 62 povezane
Vrednost državnih projekata za samo nekoliko meseci porasla za skoro 850 miliona evra, pojedini poskupeli i do 90 odsto
Danas pre 5 satijoš 19 povezanih
A1, najbrža mobilna mreža 5. godinu zaredom, lansira 5G početkom decembra
InfoKG pre 4 satijoš 28 povezanih