Povezane vesti
EKSTREMI I TORCIDA ODGOVORILI ŠEŠELJU! Ovaj transparent “Zapaliće Balkan”! ( video – foto)
IndeksOnline 10.02.2019
Novi Pazar – Ekstremi i Torcida, odgovorili su Vojislavu Šešelju za twitt koji je okacio a povodom njihovog skandiranja na prethodnoj utakmici KK Novi Pazar. Navijači su, Šešelju napisali “Ne zaboravljamo Genocid i ne diži hajku, j… ti mrtvu… »
Šešelj ponovo preti navijačima Novog Pazara
IndeksOnline 10.02.2019
Novi Pazar – Ekstremi i Torcida, odgovorili su Vojislavu Šešelju za twitt koji je okacio a povodom njihovog skandiranja na prethodnoj utakmici KK Novi Pazar. Navijači su, Šešelju napisali “Ne zaboravljamo Genocid i ne diži hajku, j… ti mrtvu… »
ŠEŠELJ BI OPET DA SILUJE BOŠNJAKINJE!!! Morbidan tvit ratnog zločinca uzburkao region (VIDEO)
Sandžak haber 10.02.2019
“Moja nova poruka “Torcidi” i “Ekstremima”: Nisam nekrofil i na mrtve ne vodim seksi hajke; ja ću vama jebati vaše žive majke. Zato požurite kući i majke dobro okupajte,da mi kurac ne dobije karijes. Još jedan savet:veći sam jalijaš od… »
Šešelju psuju majku, Srbiju pljuju, prete klanjem: Divljanje huligana iz Novog Pazara niko ne zaustavlja (video)
Srbija danas 10.02.2019
Huliganski i šovinistički ispadi navijača Novog Pazara danas su prevršili svaku meru. Huligani su napisali:,,Ne zaboravljamo Genocid i ne diži hajku, j…ćemo ti mrtvu majku". Oni su pored transparenta skandirali "Prva mi je, prva mi je i poslednja… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 6 satijoš 1 povezana