Povezane vesti

EKSTREMI I TORCIDA ODGOVORILI ŠEŠELJU! Ovaj transparent “Zapaliće Balkan”! ( video – foto)

EKSTREMI I TORCIDA ODGOVORILI ŠEŠELJU! Ovaj transparent “Zapaliće Balkan”! ( video – foto)

IndeksOnline 10.02.2019
Novi Pazar – Ekstremi i Torcida, odgovorili su Vojislavu Šešelju za twitt koji je okacio a povodom njihovog skandiranja na prethodnoj utakmici KK Novi Pazar. Navijači su, Šešelju napisali “Ne zaboravljamo Genocid i ne diži hajku, j… ti mrtvu… »
Šešelj ponovo preti navijačima Novog Pazara

Šešelj ponovo preti navijačima Novog Pazara

IndeksOnline 10.02.2019
Novi Pazar – Ekstremi i Torcida, odgovorili su Vojislavu Šešelju za twitt koji je okacio a povodom njihovog skandiranja na prethodnoj utakmici KK Novi Pazar. Navijači su, Šešelju napisali “Ne zaboravljamo Genocid i ne diži hajku, j… ti mrtvu… »
ŠEŠELJ BI OPET DA SILUJE BOŠNJAKINJE!!! Morbidan tvit ratnog zločinca uzburkao region (VIDEO)

ŠEŠELJ BI OPET DA SILUJE BOŠNJAKINJE!!! Morbidan tvit ratnog zločinca uzburkao region (VIDEO)

Sandžak haber 10.02.2019
“Moja nova poruka “Torcidi” i “Ekstremima”: Nisam nekrofil i na mrtve ne vodim seksi hajke; ja ću vama jebati vaše žive majke. Zato požurite kući i majke dobro okupajte,da mi kurac ne dobije karijes. Još jedan savet:veći sam jalijaš od… »
Šešelju psuju majku, Srbiju pljuju, prete klanjem: Divljanje huligana iz Novog Pazara niko ne zaustavlja (video)

Šešelju psuju majku, Srbiju pljuju, prete klanjem: Divljanje huligana iz Novog Pazara niko ne zaustavlja (video)

Srbija danas 10.02.2019
Huliganski i šovinistički ispadi navijača Novog Pazara danas su prevršili svaku meru. Huligani su napisali:,,Ne zaboravljamo Genocid i ne diži hajku, j…ćemo ti mrtvu majku". Oni su pored transparenta skandirali "Prva mi je, prva mi je i poslednja… »

Vesti dana »