Povezane vesti

Operisana sam od tog osećaja, meni ništa nije neprijatno: Katarina Živković zavodi bujnim poprsjem, a evo čime planira da…

Operisana sam od tog osećaja, meni ništa nije neprijatno: Katarina Živković zavodi bujnim poprsjem, a evo čime planira da…

Kurir 10.02.2019
Katarina Živković priznala je da se ne ljuti kada je pitaju kada će da se uda, jer smatra da je to normalno u njenim godinama, ali da to neće uraditi dok ne bude sigurna. Pevačica je kroz osmeh otkrila da se oseća poput Džulije Roberts u filmu “Odbegla… »
"Meni ništa nije neprijatno": Pevačica priznaje da joj muškarci prvo gledaju u grudi, ali i zbog čega joj to ne smeta (video)…

"Meni ništa nije neprijatno": Pevačica priznaje da joj muškarci prvo gledaju u grudi, ali i zbog čega joj to ne smeta (video)…

Blic 10.02.2019
Pevačica Katarina Živković kaže da se ne ljuti kada je pitaju kada će da se uda jer smatra da je to normalno u njenim godinama, ali da to neće uraditi dok ne bude sigurna. Bela bajkovita venčanica, bujni dekolte i devojka koja će uskoro napuniti 30… »

Vesti dana »