Povezane vesti
Operisana sam od tog osećaja, meni ništa nije neprijatno: Katarina Živković zavodi bujnim poprsjem, a evo čime planira da…
Kurir 10.02.2019
Katarina Živković priznala je da se ne ljuti kada je pitaju kada će da se uda, jer smatra da je to normalno u njenim godinama, ali da to neće uraditi dok ne bude sigurna. Pevačica je kroz osmeh otkrila da se oseća poput Džulije Roberts u filmu “Odbegla… »
"Meni ništa nije neprijatno": Pevačica priznaje da joj muškarci prvo gledaju u grudi, ali i zbog čega joj to ne smeta (video)…
Blic 10.02.2019
Pevačica Katarina Živković kaže da se ne ljuti kada je pitaju kada će da se uda jer smatra da je to normalno u njenim godinama, ali da to neće uraditi dok ne bude sigurna. Bela bajkovita venčanica, bujni dekolte i devojka koja će uskoro napuniti 30… »
Vesti dana »
Penjaroja: Odigrali smo dobru utakmicu i zasluženo pobedili
Radio sto plus pre 35 minutajoš 59 povezanih
Beogradska opština ostaje bez vode, spremite zalihe: Zbog ispiranja mreže očekuju se prekidi u snabdevanju
Mondo pre 4 satijoš 78 povezanih
"Ovo nije dobro za policiju, ali svi će odgovarati" Vasiljević o ubistvu Aleksandra Nešovića: "Pojedinac neće biti jači od institucije"
Blic pre 3 satajoš 41 povezana
Ovo je čekao čitav svet: Ančeloti presekao oko Nejmara, kraj za legendu, poznat tim Brazila za Svetsko prvenstvo
Nova pre 35 minutajoš 35 povezanih
Dačić uputio depešu policiji: Da se kazni svako ko prekrši poslovna i etička pravila
Insajder pre 4 satijoš 19 povezanih