Povezane vesti

Pompeo u Mađarskoj upozorava o „Huaveju”

Politika 11.02.2019
BUDIMPEŠTA - SAD će biti prisiljene da smanje opseg pojedinih operacija u Evropi i na drugim mestima, ako države iz tih područja nastave da sarađuju s kineskom kompanijom „Huavej”, izjavio je tokom posete Mađarskoj američki državni sekretar… »

Pompeo u Budimpešti: SAD neće dozvoliti da Putin napravi razdor u NATO

RTS 11.02.2019
Američki državni sekretar Majk Pompeo stigao je u Budimpeštu, prvu stanicu višednevne posete centralnoj Evropi. Na vrhu njegove agende je "zabrinutost Sjedinjenih Američkih Država zbog rasta uticaja Kine i Rusije u tom regionu". Pompeo je rekao… »

Pompeo: Saradnja Evrope sa Huavejom može biti problem u odnosima sa SAD

N1 Info 11.02.2019
Američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je u Budimpešti da će SAD možda biti primorane da smanje određene operacije u Evropi i drugim mestima ako države nastave da sarađuju s kineskom telekomunikacionom kompanijom Huavej. Pompeo je posetom… »

Pompeo: Vašington je zanemario Centralnu Evropu

RTV 11.02.2019
BUDIMPEŠTA - U obostranom je interesu pobolјšanje političkih odnosa Mađarske i Sjedinjenih Američkih Država, kao i veći uticaj Vašintona u regionu – izjavili su na zajedničkoj konferenciji za novinare ministar spolјne trgovine i diplomatije… »

Sekretar SAD upozorio Mađarsku zbog veza sa Rusijom

B92 11.02.2019
Državni sekretar SAD Majk Pompeo pozvao je Mađarsku da ne dozvoli Moskvi da pravi razdor među zapadnjacima. "Ne možemo dozvoliti (ruskom predsedniku Vladimiru) Putinu da pravi razdor među prijateljima u NATO", rekao je Pompeo u Budimpešti, na… »

Pompeo deli packe u Mađarskoj: Ne dajte da Moskva pravi razdor u NATO! Sijarto bio brutalno iskren u odgovoru (video)

Kurir 11.02.2019
Državni sekretar SAD Majk Pompeo pozvao je danas u Mađarsku da ne dozvoli Moskvi da pravi razdor među zapadnjacima. "Ne možemo dozvoliti (ruskom predsedniku Vladimiru) Putinu da pravi razdor među prijateljima u NATO", rekao je Pompeo u Budimpešti… »

Amerika pojačava pritisak na centralnu Evropu: Pompeo stigao u Mađarsku da lobira protiv Rusije i Kine

Kurir 11.02.2019
VAŠINGTON - Američki državni sekretar Majkl Pompeo stigai je danas u višednevnu posetu centralnoj Evropi, a agencije ocenjuju da je je glavni cilj njegove posete pritisak na region da se okrene protiv Rusije i Kine. Američki zvaničnici koji su… »

Pompeo u Evropi, glavna tema utjecaj Kine i Rusije

Al Jazeera 11.02.2019
Osim Slovačke i Mađarske, američki državni sekretar Pompeo će posjetiti Poljsku, Belgiju i Island. Američki državni sekretar Mike Pompeo stiže u ponedjeljak u višednevnu posjetu Centralnoj Evropi, a agencija AP ocjenjuje da će na vrhu njegove… »

Šta donosi poseta državnika SAD: Majk Pompeo dolazi na "turneju" po Evropi, brinu ga Kina i Rusije

Večernje novosti 10.02.2019
Američki državni sekretar Majk Pompeo stiže u ponedeljak u višednevnu posetu Centralnoj Evropi, a agencija AP ocnjuje da će na vrhu njegove agende biti zabrinutost SAD zbog uticaja Kine i Rusije. Američki državni sekretar Majk Pompeo stiže u… »

AP: Pompeo stiže u Centralnu Evropu, glavna tema uticaj Kine i Rusije

Blic 10.02.2019
Američki državni sekretar Majk Pompeo stiže sutra u višednevnu posetu Centralnoj Evropi, a agencija AP ocenjuje da će na vrhu njegove agende biti zabrinutost SAD zbog rastućeg uticaja Kine i Rusije u tom regionu. Američki zvaničnici koji su… »

Vesti dana »

Medvedev danas u Beogradu

B92 pre 16 minutajoš 7 povezanih

Gorska služba na nogama: U toku potraga na Fruškoj Gori!

Večernje novosti pre 9 satijoš 2 povezane

Rakić: Priština isteruje Srbe iz KPS-a

RTV pre 33 minutajoš 2 povezane