Povezane vesti

TRAGEDIJA U APATINU: Vraćao se sa žurke, pa ga našli mrtvog kraj puta

Dnevnik pre 7 dana
APATIN: Gojko Grozdanić (20) iz Apatina izašao je u grad u subotu uveče sa drugarima, a kući su ga doneli u kovčegu.
Kako piše Kurir, oni su otišli u Stapar, mesto pored Apatina na žurku, a Gojko nije imao novca da se vrati kući, pa je pošao pešice. Kada su ga poslednji put videli, bio je zdrav i prav i rekao da ide kući da spava, a na... »

Misteriozna smrt rukometaša iz apatina: Taksista našao telo mladića (20) na putu u lokvi krvi, otac sumnja na ubistvo

Blic pre 7 dana
Gojko Grozdanić (20), mladić čije je beživotno telo sa povredama glave pronađeno u lokvi krvi na putu Sombor-Stapar kod skretanja za Prigrevicu, bio je perspektivni rukometaš i u svom selu poznat kao vredan i dobar mladić. Za sada se veruje da je na njega naletelo vozilo, dok njegov otac sumnja u... »

Gojko (20) je krenuo kući sa žurke, a nije imao novca za taksi: Detalji jezive tragedije kod Apatina! Taksista slučajno našao telo kraj puta!

Kurir pre 7 dana
Gojko Grozdanić (20) iz Apatina izašao je u grad u subotu uveče sa drugarima, a kući su ga doneli u kovčegu. Oni su otišli u Stapar, mesto pored Apatina na žurku, a Gojko nije imao novca da se vrati kući, pa je pošao pešice. Kada su ga poslednji put videli, bio je zdrav i prav i rekao da ide kući... »

Beživotno telo mladića pronađeno kraj puta kod Prigrevice, sumnja se da je žrtva udesa

Radio 021 pre 7 dana
Beživotno telo Gojka Grozdanića (20) iz Prigrevice u nedelju, oko četiri sata ujutro, pronađeno je pored puta Sombor-Stapar, kod skretanja za Prigrevicu, nadomak Apatina.
Ležao je u lokvi krvi sa povredama glave. Njegovo telo je, navodno, zatekao jedan taksista koji je odmah obavestio policiju. Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt. Somborska policija ispituje ceo slučaj, a telo... »

Ležao u lokvi krvi: Beživotno telo mladića (20) pronađeno kod Apatina

Blic pre 7 dana
Beživotno telo Gojka Grozdanića (20) iz Prigrevice u nedelju, oko četiri sata ujutro, pronađeno je pored puta Sombor-Stapar, kod skretanja za Prigrevicu, nadomak Apatina. Ležao je u lokvi krvi sa povredama glave. Njegovo telo je, navodno, zatekao jedan taksista koji je odmah obavestio policiju.... »

Horor kod Apatina: Mladić (22) pronađen u lokvi krvi sa povredama glave

Večernje novosti pre 7 dana
Na putu Sombor - Prigrevica stradao dvadesetogodišnjak. Mladić imao više povreda na glavi
BEŽIVOTNO telo Gojka Grozdanić (20) iz Prigrevice u nedelju, oko četiri sata ujutro, pronađeno je pored puta Sombor-Stapar, kod skretanja za Prigrevicu, nadomak Apatina. Ležao je u lokvi krvi sa povredama glave. Njegovo telo je,... »
©2019 Netmark d.o.o.