Povezane vesti

Ljimaj: Iduće nedelje završetak rada na platformi za pregovore

RTV pre 10 dana
RTV: Ljimaj: Iduće nedelje završetak rada na platformi za pregovore
PRIŠTINA - Koopredsedavajući pregovaračkog tima Prištine Fatmir Ljimaj izjavio je da će sledeće nedelje biti završen rad na platformi za pregovore koja će potom biti dostavljena kosovskoj skupštini.
"Ako ne može da se ujedini politički faktor na Kosovu, u najmanju ruku, treba da usaglasimo stavove", rekao je on, prenosi RTK2. On je izrazio nadu da će ta platforma predstaviti zajedničke stavove kosovskog političkog faktora i... »

Ljimaj: Završetak platforme o pregovorima

Danas pre 10 dana
Potpredsednik Vlade Kosova i koopredsedavajući tima za dijalog sa Srbijom Fatmir Ljimaj izjavio je večeras da će sledeće nedelje biti završen rad na platformi za pregovore, a taj dokument će onda biti dostavljen Skupštini.
„Ako ne može da se ujedini politički faktor na Kosovu, u najmanju ruku treba da usaglasimo stavove“, rekao je Ljimaj, prenosi RTK2. On je dodao da se nada da će platforma predstaviti zajedničke stavove kosovskog političkog... »

Ljimaj: Iduće nedelje završetak rada na platformi za pregovore

Blic pre 10 dana
Koopredsedavajući pregovaračkog tima Prištine Fatmir Ljimaj izjavio je da će sledeće nedelje biti završen rad na platformi za pregovore koji će potom biti dostavljen kosovskog skupštini. "Ako ne može da se ujedini politički faktor na Kosovu, u najmanju ruku, treba da usaglasimo stavove", rekao je... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.