Povezane vesti

Tramp: Ejmi Klobušar izgleda kao ženski Sneško

Politika 11.02.2019
„Objavila da se kandiduje za predsednicu, ponosno govoreći o borbi protiv globalnog zagrevanja dok stoji bukvalno usred snežne i ledene mećave i temperatura od kojih se sve ledi, napisao je predsednik SAD. VAŠINGTON - Američki predsednik SAD Donald… »

Tramp ismejao senatorke kandidate za predsednika SAD: Posle Pokahontas, stigao i ženski sneško

Kurir 11.02.2019
VAŠINGTON - Američki predsednik SAD Donald Tramp prokomentarisao je na Tviteru objavu kandidature demokratske senatorke iz Minesote Ejmi Klobučar za predsednike izbore u SAD 2020. godine, nazvavši je "ženskim Sneškom" koji priča o borbi globalnog… »

Tramp nakon "Pokahontas" komentarisao i "ženskog Sneška"

RTV 11.02.2019
VAŠINGTON - Američki predsednik SAD Donald Tramp prokomentarisao je na Tviteru objavu kandidature demokratske senatorke iz Minesote Ejmi Klobušar za predsednike izbore u SAD 2020. godine, nazvavši je "ženskim Sneškom" koji priča o borbi globalnog… »

"Ženski Sneško priča o borbi protiv globalnog zagrevanja"

B92 11.02.2019
Američki predsednik SAD Donald Tramp prokomentarisao je na Tviteru objavu kandidature demokratske senatorke iz Minesote Ejmi Klobušar za predsednike izbore u SAD 2020. godine, nazvavši je "ženskim Sneškom" koji priča o borbi protiv globalnog… »

Posle "Pokahontas", "ženski sneško": Tramp je u jednom tvitu uspeo i da uvredi rivalku i da pokaže neznanje

Blic 11.02.2019
Američki predsednik SAD Donald Tramp prokomentarisao je na Tviteru objavu kandidature demokratske senatorke iz Minesote Ejmi Klobušar za predsednike izbore u SAD 2020. godine, nazvavši je "ženskim Sneškom" koji priča o borbi globalnog zagrevanja… »

Senatorica Klobuchar ulazi u predsjedničku trku u SAD-u

Al Jazeera 11.02.2019
Demokratska senatorica Amy Klobuchar iz Minnesote najavila je kandidaturu za predsjedničke izbore 2020. godine. Demokratska senatorica Amy Klobuchar iz Minnesote najavila je kandidaturu za predsjedničke izbore 2020. godine. "Stojim pred vama kao unuka… »

Emi Klobušar objavila kandidaturu za predsednika SAD

Blic 10.02.2019
Demokratska senatorka iz Minesote Emi Klobušar objavila je kandidaturu za predsedničke izbore u Sjedinjenim Američkim Državama 2020. godine "Stojim pred vama kao unuka rudara, ćerka učiteljice i novinara, prva žena iz Minesote izabrana u Senatu, da… »

Senatorka demokrata Ejmi Klobušar ulazi u predsedničku trku u SAD

Danas 10.02.2019
Američka senatorka iz savezne države Minesote, demokrata Ejmi Klobušar objavila je danas u Mineapolisu da ulazi u trku za predsednika SAD na izborima 2020. godine. Uprkos hladnom vremenu i snegu, Klobušar je kandidaturu objavila pred brojnim… »

Vesti dana »