Tramp: Ejmi Klobušar izgleda kao ženski Sneško

Tramp: Ejmi Klobušar izgleda kao ženski Sneško

Politika pre 10 dana
„Objavila da se kandiduje za predsednicu, ponosno govoreći o borbi protiv globalnog zagrevanja dok stoji bukvalno usred snežne i ledene mećave i temperatura od kojih se sve ledi, napisao je predsednik SAD
VAŠINGTON - Američki predsednik SAD Donald Tramp prokomentarisao je na Tviteru objavu kandidature demokratske senatorke iz Minesote Ejmi Klobušar za predsednike izbore u SAD 2020. godine, nazvavši je „ženskim Sneškom” koji priča... »

Tramp ismejao senatorke kandidate za predsednika SAD: Posle Pokahontas, stigao i ženski sneško

Kurir pre 10 dana
VAŠINGTON - Američki predsednik SAD Donald Tramp prokomentarisao je na Tviteru objavu kandidature demokratske senatorke iz Minesote Ejmi Klobučar za predsednike izbore u SAD 2020. godine, nazvavši je "ženskim Sneškom" koji priča o borbi globalnog zagrevanja, dan pošto je njenu demokratsku konkurentkinju Elizabet Voren u tvitu nazvao Pokahontas.
Well, it happened again. Amy Klobuchar announced that she is running for President, talking proudly of fighting global warming while standing in a virtual blizzard of snow, ice and freezing temperatures. Bad timing. By the end of... »

Posle "Pokahontas", "ženski sneško": Tramp je u jednom tvitu uspeo i da uvredi rivalku i da pokaže neznanje

Blic pre 10 dana
Američki predsednik SAD Donald Tramp prokomentarisao je na Tviteru objavu kandidature demokratske senatorke iz Minesote Ejmi Klobušar za predsednike izbore u SAD 2020. godine, nazvavši je "ženskim Sneškom" koji priča o borbi globalnog zagrevanja, dan nakon što je njenu demokratsku konkurentkinju... »

Tramp nakon "Pokahontas" komentarisao i "ženskog Sneška"

RTV pre 10 dana
RTV: Tramp nakon "Pokahontas" komentarisao i "ženskog Sneška"
VAŠINGTON - Američki predsednik SAD Donald Tramp prokomentarisao je na Tviteru objavu kandidature demokratske senatorke iz Minesote Ejmi Klobušar za predsednike izbore u SAD 2020. godine, nazvavši je "ženskim Sneškom" koji priča o borbi globalnog zagrevanja, dan nakon što je njenu demokratsku konkurentkinju Elizabet Voren u tvitu pominjao kao "Pokahontas".
"Pa, eto, opet se desilo. Ejmi Klobušar je objavila da se kandiduje za predsednicu, ponosno govoreći o borbi protiv globalnog zagrevanja dok stoji bukvalno usred snežne i ledene mećave i temperatura od kojih se sve ledi. Loš... »

"Ženski Sneško priča o borbi protiv globalnog zagrevanja"

B92 pre 10 dana
B92: "Ženski Sneško priča o borbi protiv globalnog zagrevanja"
Američki predsednik SAD Donald Tramp prokomentarisao je na Tviteru objavu kandidature demokratske senatorke iz Minesote Ejmi Klobušar za predsednike izbore u SAD 2020. godine, nazvavši je "ženskim Sneškom" koji priča o borbi protiv globalnog zagrevanja, dan nakon što je njenu demokratsku konkurentkinju Elizabet Voren u tvitu pominjao kao "Pokahontas".
"Pa, eto, opet se desilo. Ejmi Klobušar je objavila da se kandiduje za predsednicu, ponosno govoreći o borbi protiv globalnog zagrevanja dok stoji bukvalno usred snežne i ledene mećave i temperatura od kojih se sve ledi. Loš... »

Senatorica Klobuchar ulazi u predsjedničku trku u SAD-u

Al Jazeera pre 10 dana
Demokratska senatorica Amy Klobuchar iz Minnesote najavila je kandidaturu za predsjedničke izbore 2020. godine.
Demokratska senatorica Amy Klobuchar iz Minnesote najavila je kandidaturu za predsjedničke izbore 2020. godine. "Stojim pred vama kao unuka rudara, kćerka nastavnice i novinara, prva žena Minnesote i objavljujem svoju kandidaturu... »

Emi Klobušar objavila kandidaturu za predsednika SAD

Blic pre 10 dana
Demokratska senatorka iz Minesote Emi Klobušar objavila je kandidaturu za predsedničke izbore u Sjedinjenim Američkim Državama 2020. godine "Stojim pred vama kao unuka rudara, ćerka učiteljice i novinara, prva žena iz Minesote izabrana u Senatu, da objavim svoju kandidaturu za predsednika SAD",... »

Senatorka demokrata Ejmi Klobušar ulazi u predsedničku trku u SAD

Danas pre 10 dana
Američka senatorka iz savezne države Minesote, demokrata Ejmi Klobušar objavila je danas u Mineapolisu da ulazi u trku za predsednika SAD na izborima 2020. godine.
Uprkos hladnom vremenu i snegu, Klobušar je kandidaturu objavila pred brojnim pristalicama u parku pored reke Misisipi. Ona je do sada najistaknutiji kandidat sa Srednjeg zapada, gde demokrate pokušavaju da povrate birače pošto... »
©2019 Netmark d.o.o.