Povezane vesti

BAFTA 2019: Najbolji film crno-bela drama "Roma", evo ko je dobio nagradu za najboljeg glumca i glumicu (foto) (video)

Telegraf pre 9 dana
Na svečanoj ceremoniji u Londonu dodeljene su nagrade Britanske filmske akademije
Svečana dodela nagrade Britanske akademije filmske i televizijske umetnosti ( BAFTA) održana je u Rojal Albert Holu u Londonu. Najcenjenijem događaju koji se održava van Sjedinjenih Američkih Država prisustvovali su britanski... »

Dodeljene BAFTA nagrade: "Roma" je najbolji film

B92 pre 10 dana
B92: Dodeljene BAFTA nagrade: "Roma" je najbolji film
Film "Roma" Alfonsa Kuarona osvojio je sinoć u Londonu nagradu za najbolji film Britanske akademije za filmsku i televizijsku umetnost (BAFTA).
Drama koja prikazuje život kućne pomoćnice u porodici srednje klase u Meksiko Sitiju početkom sedamdesetih godina prošlog veka pobedila je favorizovani film "Miljenica" (The Favourite). Kuaron je proglašen i za najboljeg... »

BAFTA: „Roma” najbolji film, „Miljenica” najbolji britanski film

Politika pre 10 dana
LONDON - Nagrada Britanske akademije za filmsku umetnost (BAFTA) za najbolji film pripala je sinoć crno-belom filmu „Roma” meksičkog reditelja Alfonsa Kuarona, dok je za najbolji britanski film proglašena „Miljenica” Jorgosa Lantimosa, javlja Tanjug. Nagrada za najbolju režiju takođe je pripala... »

Filmovi "Roma" i "Miljenica" osvojili BAFTA nagrade

Radio 021 pre 10 dana
Nagrada Britanske akademije za filmsku umetnost (BAFTA) za najbolji film pripala je crno-belom filmu "Roma" meksičkog reditelja Alfonsa Kuarona, dok je za najbolji britanski film proglašena "Miljenica" Jorgosa Lantimosa.
Nagrada za najbolju režiju takođe je pripala Kuaronu. Rami Malek nagrađen je za najbolju mušku ulogu u "Boemskoj rapsodiji", dok je nagradu za najbolju žensku ulogu osvojila Olivija Kolman za "Miljenicu". Film "Miljenica" imao je... »

BAFTA: Roma najbolji film, Miljenica najbolji britanski film

Dnevnik pre 10 dana
LONDON: Nagrada Britanske akademije za filmsku umetnost (BAFTA) za najbolji film pripala je sinoć crno-belom filmu „Roma“ meksičkog reditelja Alfonsa Kuarona, dok je za najbolji britanski film proglašena „Miljenica“ Jorgosa Lantimosa.
Nagrada za najbolju režiju takođe je pripala Kuaronu. Remi Malek nagrađen je za najbolju mušku ulogu u „Boemskoj rapsodiji“, dok je nagradu za najbolju žensku ulogu osvojila Olivija Kolman za „Miljenicu“. Film „Miljenica“ imao je... »

BAFTA: Roma najbolji film, Miljenica najbolji britanski film

Večernje novosti pre 10 dana
Nagrada Britanske akademije za filmsku umetnost (BAFTA) za najbolji film pripala je crno-belom filmu "Roma" meksičkog reditelja Alfonsa Kuarona
Nagrada Britanske akademije za filmsku umetnost (BAFTA) za najbolji film pripala je crno-belom filmu "Roma" meksičkog reditelja Alfonsa Kuarona, dok je za najbolji britanski film proglašena "Miljenica" Jorgosa Lantimosa. Nagrada... »

Filmu Roma nagrada BAFTA za najbolji film

Danas pre 10 dana
Film „Roma“ Alfonsa Kuarona osvojio je večeras u Londonu nagradu za najbolji film Britanske akademije za filmsku i televizijsku umetnost (BAFTA).
Drama koja prikazuje život kućne pomoćnice u porodici srednje klase u Meksiko Sitiju početkom ’70-ih godina prošlog veka pobedila je favorizovani film „The Favourite“ (Miljenica). Kuaron je proglašen i za najboljeg režisera, a... »
©2019 Netmark d.o.o.