Povezane vesti

Vetar otkinuo deo novogodišnje rasvete u Kneza Miloša: Policija obezbeđivala ulicu da ne dođe do nesreće

Telegraf pre 9 dana
Bio je zatvoren jedan deo trake ove ulice u smeru ka gradu
Sklonjen je deo rasvete koji je pao u centru Beograda i zbog koje je bio usporen saobraćaj u ovom delu grada. Bio je zatvoren jedan deo trake ove ulice u smeru ka gradu. Policija je obezbeđivala taj deo kolovoza zbog opasnosti da će rasveta pasti na ulicu. Deo javne... »

Sklonjen deo otkinute rasvete u Kneza Miloša: Traka puštena u saobraćaj

Kurir pre 10 dana
BEOGRAD - Deo novogodišnje rasvete, koji se jutros delom otkačio i pretio da padne u beogradskoj ulici Kneza Miloša, sklonjen je, a saobraćaj je normalizovan. Zbog toga je bila zatvorena jedna traka ulice u smeru ka gradu. Zbog udara vetra se otkačio deo novogodišnje rasvete, koji su zatim uklonile... »

Pao deo novogodišnje rasvete u Kneza Miloša

Mondo pre 10 dana
U centru Beograda, u Ulici kneza Miloša, otkinuo se deo novogodišnje rasvete i pretio je da padne zbog čega je bila zatvorena jedna traka ulice, javila je jutros Radio televizija Srbije (RTS).
Foto: Mondo/Goran Sivački Saobraćaj je bio otežan dok se čekao dolazak ekipe preduzeća koje održava javnu rasvetu. Problem, koji je mogao da bude i fatalan u saobraćajnom špicu, rešen je brzo i gužva se ubrzo smanjila na... »

Uklonjena novogodišnja rasveta koja se otkačila i pretila da padne, saobraćaj normalizovan (foto)

Blic pre 10 dana
Deo novogodišnje rasvete koji se otkačio i gotovo pao na kolovoz napravio je kolaps u Ulici kneza Miloša budući da je zbog ove nezgode za saobraćaj bila zatvorena srednja traka. Posle intervencije nadležnih službi deo rasvete je uklonjen, te je saobraćaj normalizovan. Otkačeni deo novogodišnje... »

Otkinuo se novogodišnji ukras, zatvorena jedna traka beogradske Ulice kneza Miloša

Danas pre 10 dana
U centru Beograda, u Ulici kneza Miloša, otkinuo se deo novogodišnje rasvete i preti da padne zbog čega je zatvorena jedna traka ulice, javila je jutros Radio televizija Srbije (RTS).
Saobraćaj se otežano odvija čekajući dolazak ekipe preduzeća koje održava javnu rasvetu. Kako su najavile gradske vlasti, skidanje novogodišnje rasvete počeće 15. februara. Rasveta u prestonici počela je da se postavlja krajem... »

Sklonjen deo rasvete koji se otkačio u Kneza Miloša

Politika pre 10 dana
Deo novogodišnje rasvete, koji se jutros delom otkačio i pretio da padne u beogradskoj Ulici kneza Miloša, sklonjen je, javlja RTS. Saobraćaj je zbog ovoga bio otežan, jer je bio zatvoren jedan deo trake ove centralne gradske ulice u smeru ka gradu. Zbog udara vetra se otkačio deo novogodišnje... »

Otkinuo se deo rasvete u Ulici kneza Miloša

B92 pre 10 dana
B92: Otkinuo se deo rasvete u Ulici kneza Miloša
Deo novogodišnje rasvete, koji se delom otkačio i pretio da padne u beogradskoj Ulici kneza Miloša, sklonjen je, javlja RTS.
Saobraćaj je zbog ovoga bio otežan, jer je bio zatvoren jedan deo trake ove centralne gradske ulice u smeru ka gradu. Zbog udara vetra se otkačio deo novogodišnje rasvete, koji su zatim uklonile ekipe Javne rasvete. Policija je... »

Sklonjen deo rasvete koji se otkinuo u Kneza Miloša

Večernje novosti pre 10 dana
Deo novogodišnje rasvete, koji se jutros delom otkačio i pretio da padne u beogradskoj Ulici kneza Miloša, sklonjen je
Deo novogodišnje rasvete, koji se jutros delom otkačio i pretio da padne u beogradskoj Ulici kneza Miloša, sklonjen je, javlja RTS. PROČITAJTE JOŠ: Zbog bezbednosti dodatna provera ukrasne rasvete Saobraćaj je zbog ovoga bio... »

Deo novogodišnje rasvete se otkinuo u Ulici kneza Miloša

N1 Info pre 10 dana
U Ulici Kneza Miloša se zbog udara vetra otkinuo deo novogodišnje rasvete, koji su zatim uklonile ekipe Javne rasvete, javila je Radio televizija Srbije (RTS).
Bio je zatvoren jedan deo trake Ulice kneza Miloša u smeru ka gradu, javlja RTS. Kako su najavile gradske vlasti, skidanje novogodišnje rasvete počeće 15. februara. Rasveta u prestonici počela je da se postavlja krajem septembra,... »
©2019 Netmark d.o.o.