Povezane vesti

Patrijarh Irinej: Hrvatima smeta što više uvažavamo papu nego njih

Vesti online pre 10 dana
Patrijarh srpski Irinej na optužbe hrvatskih biskupa da raspiruje mržnju, vređa žrtve i huška na rat, odgovara da od njih ništa drugo nije ni očekivao i ističe da Hrvatima smeta to što SPC više uvažava papu nego njih.
Patrijarh je za beogradske medije najavio odgovor hrvatskim biskupima. - Oni se žale što mi (SPC) više uvažavamo papu nego njih, njima to smeta. Mi imamo svoje mišljenje o papi, za razliku od njih. Ne raspirujem mržnju niti... »

Patrijarh za Kurir o napadima biskupa: Hrvatima smeta što više uvažavam papu nego njih!

Kurir pre 10 dana
Stav Na optužbe hrvatskih katoličkih poglavara da raspiruje mržnju, huška na rat i vređa žrtve, Irinej odgovara da od njih ništa drugo i nije očekivao
Nakon teških optužbi i napada hrvatskih katoličkih poglavara na Srpsku pravoslavnu crkvu, patrijarh Irinej ekskluzivno u razgovoru za Kurir poručuje da ga taj korak biskupa iz susedne zemlje nije nimalo iznenadio, te da će uskoro... »

Patrijarh ne ćuti: Hrvatima smeta što uvažavamo papu

Mondo pre 10 dana
Patrijarh srpski Irinej na optužbe Hrvatske biskupske konferencije da "raspiruje mržnju, vređa žrtve i huška na rat", odgovara da od njih ništa drugo nije ni očekivao i ističe da Hrvatima smeta to što SPC više uvažava papu nego njih.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Patrijarh SPC je za tabloid "Kurir" najavio odgovor hrvatskim biskupima. "Oni se žale što mi (SPC) više uvažavamo papu nego njih, njima to smeta. Mi imamo svoje mišljenje o papi, za razliku od njih.... »

Patrijarh sprema odgovor hrvatskim biskupima: Smeta im što više uvažavamo papu

Blic pre 10 dana
Patrijarh srpski Irinej na optužbe hrvatskih biskupa da raspiruje mržnju, vređa žrtve i huška na rat, odgovara da od njih ništa drugo nije ni očekivao i ističe da Hrvatima smeta to što SPC više uvažava papu nego njih. Patrijarh je najavio odgovor hrvatskim biskupima. - Oni se žale što mi (SPC) više... »

Irinej odgovorio na izjave hrvatskih biskupa

B92 pre 10 dana
B92: Irinej odgovorio na izjave hrvatskih biskupa
Patrijarh srpski Irinej na optužbe hrvatskih biskupa da raspiruje mržnju, vređa žrtve i huška na rat odgovara da od njih ništa drugo nije ni očekivao.
On ističe da Hrvatima smeta to što SPC više uvažava papu nego njih. Patrijarh je za Kurir najavio odgovor hrvatskim biskupima. "Oni se žale što mi (SPC) više uvažavamo papu nego njh, njima to smeta. Mi imamo svoje mišljenje o... »

Patrijarh: Hrvatima smeta što više uvažavamo papu

Večernje novosti pre 10 dana
Patrijarh srpski Irinej na optužbe hrvatskih biskupa da raspiruje mržnju, ističe da od njih ništa drugo nije ni očekivao i da Hrvatima smeta to što SPC više uvažava papu nego njih
Patrijarh srpski Irinej na optužbe hrvatskih biskupa da raspiruje mržnju, vređa žrtve i huška na rat odgovara da od njih ništa drugo nije ni očekivao i ističe da Hrvatima smeta to što SPC više uvažava papu nego njih. Patrijarh je... »
©2019 Netmark d.o.o.