Povezane vesti

Vejavica na Zlatiboru, usporen saobraćaj u Zapadnoj Srbiji

B92 11.02.2019
Vozače večeras očekuje znatno usporen saobraćaj širom zapadne Srbije zbog snežnih padavina. Najveće gužve se očekuju kod Zlatibora, Gornjeg Milanovca, ali i na auto-putu Ljig-Preljina. Auto-moto savez Srbije apeluje na vozače da na put ne kreću… »

PAŽNjA Zbog snega usporeno u Zapadnoj Srbiji

Dnevnik 11.02.2019
BEOGRAD: Vozače večeras očekuje znatno usporen saobraćaj širom zapadne Srbije zbog snežnih padavina, a najveće gužve se očekuju kod Zlatibora, Gornjeg Milanovca, ali i na autoputu Ljig-Preljina. Auto-moto savez Srbije apeluje na vozače da na put… »

AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza i smanjene vidljivosti prilikom vožnje

Novi magazin 11.02.2019
Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je jutros da će se zbog najavljene promene vremena koje je prvo zahvatilo severozapadne krajeve, saobraćaj u Srbiji odvijati po mokrim kolovozima zbog kiše i vetra, zbog čega se savetuje opreznija i sporija… »

Slaba kiša na severu Vojvodine

Dnevnik 11.02.2019
BEOGRAD: U Srbiji su jutros povoljni uslovi za saobaćaj, sa temperaturama znatno iznad nule, a slaba kiša počela je da pada na severu Vojvodine. Prema najnovijim informacijma Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima zadržavanja na… »

Stanje na putevima: Slaba kiša već pada na severu Vojvodine

Kurir 11.02.2019
BEOGRAD - U Srbiji su jutros povoljni uslovi za saobaćaj, sa temperaturama znatno iznad nule, a slaba kiša počela je da pada na severu Vojvodine. Prema najnovijim informacijma Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima zadržavanja na… »

Oprez zbog magle i sumaglice

Danas 10.02.2019
Saobraćaj je večeras na putevima u Srbiji umeren, a vozačima se savetuje oprezna vožnja zbog magle i sumaglice, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). AMSS je saopštio da je magla prisutna duž rečnih tokova, po kotlinama i u višim predelima… »

Vesti dana »