Vejavica na Zlatiboru, usporen saobraćaj u Zapadnoj Srbiji

Vejavica na Zlatiboru, usporen saobraćaj u Zapadnoj Srbiji

B92 pre 9 dana
B92: Vejavica na Zlatiboru, usporen saobraćaj u Zapadnoj Srbiji
Vozače večeras očekuje znatno usporen saobraćaj širom zapadne Srbije zbog snežnih padavina.
Najveće gužve se očekuju kod Zlatibora, Gornjeg Milanovca, ali i na auto-putu Ljig-Preljina. Auto-moto savez Srbije apeluje na vozače da na put ne kreću bez obavezne zimske opreme, i savetuje ih da uspore vožnju i na ostalim... »

PAŽNjA Zbog snega usporeno u Zapadnoj Srbiji

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Vozače večeras očekuje znatno usporen saobraćaj širom zapadne Srbije zbog snežnih padavina, a najveće gužve se očekuju kod Zlatibora, Gornjeg Milanovca, ali i na autoputu Ljig-Preljina.
Auto-moto savez Srbije apeluje na vozače da na put ne kreću bez obavezne zimske opreme, i savetuje ih da uspore vožnju i na ostalim putevima u zemlji, jer je kiša uslovila mokre i klizave kolovoze, pa može doći i do čestih... »

AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza i smanjene vidljivosti prilikom vožnje

Novi magazin pre 10 dana
Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je jutros da će se zbog najavljene promene vremena koje je prvo zahvatilo severozapadne krajeve, saobraćaj u Srbiji odvijati po mokrim kolovozima zbog kiše i vetra, zbog čega se savetuje opreznija i sporija vožnja.
Oprez se savetuje i zbog učestalih odrona. Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a prema podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja. Na teretnim terminalima na izazu iz Srbije zadržavanja... »

Slaba kiša na severu Vojvodine

Dnevnik pre 10 dana
BEOGRAD: U Srbiji su jutros povoljni uslovi za saobaćaj, sa temperaturama znatno iznad nule, a slaba kiša počela je da pada na severu Vojvodine.
Prema najnovijim informacijma Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima zadržavanja na izazu iz zemlje su po 60 minuta na Kelebiji i Batrovcima, saopstio je Auto-moto savez... »

Stanje na putevima: Slaba kiša već pada na severu Vojvodine

Kurir pre 10 dana
BEOGRAD - U Srbiji su jutros povoljni uslovi za saobaćaj, sa temperaturama znatno iznad nule, a slaba kiša počela je da pada na severu Vojvodine. Prema najnovijim informacijma Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima zadržavanja na izazu iz zemlje su po 60 minuta na Kelebiji i... »

Oprez zbog magle i sumaglice

Danas pre 10 dana
Saobraćaj je večeras na putevima u Srbiji umeren, a vozačima se savetuje oprezna vožnja zbog magle i sumaglice, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
AMSS je saopštio da je magla prisutna duž rečnih tokova, po kotlinama i u višim predelima. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima na graničnim prelazima Srbije nema dužih zadržavanja. Kamioni... »
©2019 Netmark d.o.o.