Dobitnici i skandal majstori na dodeli Grammy nagrada 2019

Dobitnici i skandal majstori na dodeli Grammy nagrada 2019

Tračara pre 9 dana
Album Golden Hour američke kantri pevačica Kacey Musgraves osvojio je nagradu za album godine na sinoć održanoj dodeli Grammy nagrada, a kući je poneo i tutulu najboljeg albuma kantri muzike. Ceremonija dodele održana je 61. put u Los Anđelesu, a započeo je govorom pevačice Alicie Keys, koja je... »

Kejsi Masgrejvz i Čajdliš Gambino po četiri Gremija, Greta Van Fleet ima najbolji rok album

RTV pre 10 dana
RTV: Kejsi Masgrejvz i Čajdliš Gambino po četiri Gremija, Greta Van Fleet ima najbolji rok album
LOS ANĐELES - Na 61. ceremoniji dodele američkih muzičkih nagrada Gremi, najveći pobednici su Kantri muzičarka Kejsi Masgrejvz i umetnik Donald Glover, poznatiji kao Čajldiš Gambino.
Ceremoniju dodele je vodila Ališa Kiz, dobitnica 15 Gremija, a iznenađenje večeri je bio dolazak bivše prve dame SAD Mišel Obame, koja se pridružila voditeljki. Veče su obeležile i numere ikona američke muzike, Doli Parton i... »

Childish Gambino i Kacey Musgraves po četiri Gremija - Greta Van Fleet ima najbolji rok album!

Blic pre 10 dana
Na sinoć održanoj 61. dodeli Gremi nagrada trijumfovali su reper Childish Gambino i Kacey Musgraves sa po četiri osvojene nagrade, dok je Lady Gaga otišla kući sa tri nagrade, između ostalog i za pop izvedbu u duetu koju je osvojila sa Bradley Cooperom. Gremi za najbolji rok album osvojili su... »

Najviše Gremija Čajldiš Gambinu, Kejsi Masgrejvs i Lejdi Gagi

RTS pre 10 dana
RTS: Najviše Gremija Čajldiš Gambinu, Kejsi Masgrejvs i Lejdi Gagi
Na sinoć održanoj 61. dodeli Gremi nagrada trijumfovali su reper Čajldiš Gambino i Kejsi Masgrejvs sa po četiri osvojene nagrade, dok je Lejdi Gaga otišla kući sa tri. Gremi za najbolji rok album osvojili su favoriti publike „Greta van Flit“.
Ceremoniju u čuvenom „Stejpls centru“ u Los Anđelesu vodila je Ališa Kiz, dobitnica neverovatnih 15 Gremija. U prenosu koji su pratile desetine miliona gledalaca širom planete nastupili su još i Lejdi Gaga, Dajana Ros, te Kejti... »

Gremi nagrade: Album godine Kejsi Masgrejvz, Dua Lipa otkriće 2018. (FOTO)

Danas pre 10 dana
Kantri pevačica Kejsi Masgrejvz (Kacey Musgraves) osvojila je rano jutros u Los Anđelesu muzičku nagradu Gremi za album godine za „Golden Hour“, kao i nagradu u kategoriji najboljeg kantri albuma, tokom 61. dodele nagrada američke Akademije za diskografsku umetnost i nauku (NARAS).
Umetnica je imala veliku konkurenciju, repere Kendrika Lamara i Dejka (Drake) koji su bili favoriti u nekoliko kategorija, među kojima i za nagradu albuma godine. Čajldiš Gambino (Childish) je takođe veliki dobitnik jer je... »

Kacey Musgraves i Childish Gambino osvojili po četiri Gremija

N1 Info pre 10 dana
Kantri pevačica Kejsi Masgrejvz (Kacey Musgraves) osvojila je u Los Anđelesu muzičku nagradu Gremi za album godine za "Golden Hour", kao i nagradu u kategoriji najboljeg kantri albuma, tokom 61. dodele nagrada američke Akademije za diskografsku umetnost i nauku (NARAS).
Osvojila je Gremi i za najbolju kantri pesmu "Space Cowboy", kao i za najbolje kantri izvođenje za pesmu "Butterflies". Umetnica je imala veliku konkurenciju, repere Kendrika Lamara i Dejka (Drake) koji su bili favoriti u... »

Gremi: Glavni dobitnik ispalio! (foto, video)

Mondo pre 10 dana
Glumac i reper, čija je pesma o rasizmu pobedila u četiri kategorije, odbio da dođe na dodelu.
Gremi nagrade dodeljene su 61. put u Los Anđelesu, a glavna tema nakon dodele je - zbog čega se glavni dobitnik nije pojavio? Za najbolji album nagrađena je kantri pevačica Kejsi Masgrejvs, bili su nominovani još Cardi B, Drejk,... »

Skandalozan nastup! (foto, video)

Mondo pre 10 dana
Evo zašto se o njoj priča nakon dodele Gremija!
Reperka Cardi B dobila je Gremi za najbolji rep album, "Invasion of privacy", a publiku je počastila i izvođenjem pesme "Money". GREMI: Glavni dobitnik ispalio! Cardi je, u svom stilu, tverkovala na klaviru na sceni, ali osim plesnih pokreta koji su procenjeni kao... »
©2019 Netmark d.o.o.