Povezane vesti

Meštani Ušivka u strahu dočekuju noć: Brutalni ubica je viđen u ovom kraju, a za informaciju o njemu biće ponuđeno 25.000 evra

Telegraf pre 10 dana
U toku je opsežna potraga, a na terenu su brojne policijske ekipe
Nakon što se pojavila vest da je odbegli ubica Edin Gačić viđen u Ušivku, meštani ovog hadžićkog naselja žive u strahu. Ekipa portala Avaz.ba danas ih je posetila, a meštani su izjavili da svaki dan prate vesti očekujući nove... »

Potraga za pomahnitalim MUDžAHEDINOM ubicom još traje! Pogledajte kolika je nagrada za informaciju o Gačiću

Pravda pre 10 dana
Vlada Kantona Sarajevo sutra će na sednici doneti odluku o iznosu nagrade za informaciju o višestrukom ubici Edinu Gačiću, za kojim je pokrenuta opsežna potraga.
Prema nezvaničnim informacijama portala Kliks, ta nagrada bi trebalo da iznosi 50.000 konvertibilnih maraka (25.000 evra). Edin Gačić je višestruki ubica koji se sumnjiči za ubistvo Sauda Sultanića u mestu Podorašac kod Konjica... »

Ko je kriv što je višestruki ubica iz Konjica slobodno šetao?

Slobodna Evropa pre 10 dana
Ni sedam dana nakon što je višestruki ubica Edin Gačić na području Konjica ubio Sauda Sultanića, a nekoliko dana kasnije i policajca Federalne uprave policije Mahira Begića, nadomak Sarajeva, opasnom bijeguncu nema ni traga. Gačić je inače ubistva počinio nakon što je odležao dvije trećine od 20... »

Nagrada za informaciju o ubici Edinu Gačiću trebalo bi da iznosi 50.000 KM

Blic pre 10 dana
Vlada Kantona Sarajevo sutra će na sednici doneti zvaničnu odluku o iznosu nagrade za korisnu informaciju o ubici Edinu Gačiću. Kako Klix nezvanično saznaje, nagrada bi trebalo da iznosi 50.000 KM. – Sutra će Vlada KS odlučiti o iznosu nagrade za informaciju koja dovede do lišavanja slobode... »

"Pretražujemo, definišemo profil": Čampara: Proveravamo porodicu, prijatelje i sve zatvore u kojima je bio Edin Gačić

Blic pre 10 dana
Federalni ministar unutrašnjih poslova Aljoša Čampara potvrdio je da je u toku široka potraga za višestrukim ubicom Edinom Gačićem, koji se sumnjiči da je ubio Sauda Sultanića 4. februara na području Konjica, a u subotu naveče, kako se veruje, i policajca FUP Mahira Begića na lokalitetu Suhodol kod... »

Meštani Suhodola u strahu od ludog ubice, ne izlaze iz kuća

RTV pre 10 dana
RTV: Meštani Suhodola u strahu od ludog ubice, ne izlaze iz kuća
SARAJEVO - Dok pripadnici policije tragaju za Edinom Gačićem (43), koji se sumnjiči za ubistvo policajca Mahira Begeća (46) u subotu uveče u Suhodolu, kod Tarčina, udaljenom 30 kilometara od Sarajeva, meštani su zaključani u svojim kućama i nigde bez preke potrebe ne izlaze, a na prozore su navukli roletne i zavese, pišu banjalučke Nezavisne.
Gačić je bivši pripadnik ozloglašenog odreda "El Mudžahid" i već je bio u zatvoru zbog dva ubistva, a u bekstvu je od 4. februara, nakon što je, kako ga terete, ubio trgovca Sauda Sultanića (39) u njegovoj prodavnici u selu... »

"Šuma je gusta, ubica se može skrivati bilo gde": Meštani Suhodola u strahu, bivši pripadnik "El Mudžahida" i dalje u bekstvu

Večernje novosti pre 10 dana
Gačić je bivši pripadnik ozloglašenog odreda "El Mudžahid" i već je bio u zatvoru zbog dva ubistva, a u bekstvu je od 4. februara, nakon što je, kako ga terete, ubio trgovca Sauda Sultanića (39)
Dok pripadnici policije tragaju za Edinom Gačićem (43), koji se sumnjici za ubistvo policajca Mahira Begeća (46) u subotu uveče u Suhodolu, kod Tarčina, udaljenom 30 kilometara od Sarajeva, meštani su zaključani u svojim kućama i... »
©2019 Netmark d.o.o.