Povezane vesti

Ko je kriv što je višestruki ubica iz Konjica slobodno šetao?

Slobodna Evropa 11.02.2019
Ni sedam dana nakon što je višestruki ubica Edin Gačić na području Konjica ubio Sauda Sultanića, a nekoliko dana kasnije i policajca Federalne uprave policije Mahira Begića, nadomak Sarajeva, opasnom bijeguncu nema ni traga. Gačić je inače… »

Potraga za pomahnitalim MUDžAHEDINOM ubicom još traje! Pogledajte kolika je nagrada za informaciju o Gačiću

Pravda 11.02.2019
Vlada Kantona Sarajevo sutra će na sednici doneti odluku o iznosu nagrade za informaciju o višestrukom ubici Edinu Gačiću, za kojim je pokrenuta opsežna potraga. Prema nezvaničnim informacijama portala Kliks, ta nagrada bi trebalo da iznosi 50.000… »

Meštani Ušivka u strahu dočekuju noć: Brutalni ubica je viđen u ovom kraju, a za informaciju o njemu biće ponuđeno…

Telegraf 11.02.2019
U toku je opsežna potraga, a na terenu su brojne policijske ekipe. Nakon što se pojavila vest da je odbegli ubica Edin Gačić viđen u Ušivku, meštani ovog hadžićkog naselja žive u strahu. Ekipa portala Avaz.ba danas ih je posetila, a meštani su… »

"Pretražujemo, definišemo profil": Čampara: Proveravamo porodicu, prijatelje i sve zatvore u kojima je bio Edin Gačić

Blic 11.02.2019
Federalni ministar unutrašnjih poslova Aljoša Čampara potvrdio je da je u toku široka potraga za višestrukim ubicom Edinom Gačićem, koji se sumnjiči da je ubio Sauda Sultanića 4. februara na području Konjica, a u subotu naveče, kako se veruje… »

Nagrada za informaciju o ubici Edinu Gačiću trebalo bi da iznosi 50.000 KM

Blic 11.02.2019
Vlada Kantona Sarajevo sutra će na sednici doneti zvaničnu odluku o iznosu nagrade za korisnu informaciju o ubici Edinu Gačiću. Kako Klix nezvanično saznaje, nagrada bi trebalo da iznosi 50.000 KM. – Sutra će Vlada KS odlučiti o iznosu nagrade za… »

Meštani Suhodola u strahu od ludog ubice, ne izlaze iz kuća

RTV 11.02.2019
SARAJEVO - Dok pripadnici policije tragaju za Edinom Gačićem (43), koji se sumnjiči za ubistvo policajca Mahira Begeća (46) u subotu uveče u Suhodolu, kod Tarčina, udaljenom 30 kilometara od Sarajeva, meštani su zaključani u svojim kućama i nigde… »

"Šuma je gusta, ubica se može skrivati bilo gde": Meštani Suhodola u strahu, bivši pripadnik "El Mudžahida" i dalje u…

Večernje novosti 10.02.2019
Gačić je bivši pripadnik ozloglašenog odreda "El Mudžahid" i već je bio u zatvoru zbog dva ubistva, a u bekstvu je od 4. februara, nakon što je, kako ga terete, ubio trgovca Sauda Sultanića (39). Dok pripadnici policije tragaju za Edinom Gačićem… »

Vesti dana »