Povezane vesti

Otkinuo se novogodišnji ukras, zatvoren deo ulice Kneza Miloša

Novi magazin pre 10 dana
U centru Beograda, u Ulici kneza Miloša, otkinuo se deo novogodišnje rasvete i preti da padne zbog čega je zatvorena jedna traka ulice, javila je jutros Radio televizija Srbije (RTS).
U centru Beograda, u Ulici kneza Miloša, otkinuo se deo novogodišnje rasvete i preti da padne zbog čega je zatvorena jedna traka ulice, javila je jutros Radio televizija Srbije (RTS). Saobraćaj se otežano odvija čekajući dolazak... »

Otkinuo se deo novogodišnje rasvete u Ulici kneza Miloša

Nova ekonomija pre 10 dana
Deo novogodišnje rasvete, koji se delom otkačio i pretio da padne u beogradskoj Ulici kneza Miloša, sklonjen je, javlja RTS. U Ulici Kneza Miloša se zbog udara vetra otkinuo deo novogodišnje rasvete, koji su zatim uklonile ekipe Javne rasvete, javila je Radio televizija Srbije. Bio je zatvoren... »

Otkinuo se deo rasvete u Ulici kneza Miloša

Vesti online pre 10 dana
U centru Beograda, u Ulici kneza Miloša, otkinuo se deo novogodišnje rasvete i pretio je da padne zbog čega je bila zatvorena jedna traka ulice, javlja RTS.
Saobraćaj se otežano odvijao čekajući dolazak ekipe preduzeća koje održava javnu rasvetu, a nešto kasnije su nadležne službe uklonile deo rasvete. Kako su najavile gradske vlasti, skidanje novogodišnje rasvete počeće 15.... »

Otkinuo se novogodišnji ukras, zatvorena jedna traka beogradske Ulice kneza Miloša

SEEbiz pre 10 dana
BEOGRAD - U centru Beograda, u Ulici kneza Miloša, otkinuo se deo novogodišnje rasvete i preti da padne zbog čega je zatvorena jedna traka ulice, javila je jutros Radio televizija Srbije (RTS).
Saobraćaj se otežano odvija čekajući dolazak ekipe preduzeća koje održava javnu rasvetu. Kako su najavile gradske vlasti, skidanje novogodišnje rasvete počeće 15. februara. Rasveta u prestonici počela je da se postavlja krajem... »

Otkinuo se deo rasvete u Ulici kneza Miloša

RTS pre 10 dana
RTS: Otkinuo se deo rasvete u Ulici kneza Miloša
U Ulici Kneza Miloša se zbog udara vetra otkinuo deo novogodišnje rasvete, koji su zatim uklonile ekipe Javne rasvete.
Sklonjen je deo rasvete koji je pao u centru Beograda i zbog koje je bio usporen saobraćaj u ovom delu grada. Bio je zatvoren jedan deo trake Ulice kneza Miloša u smeru ka gradu. Policija je obezbeđivala taj deo kolovoza zbog... »

Otkačio se deo novogodišnje rasvete u Beogradu

Radio 021 pre 10 dana
Deo novogodišnje rasvete otkačio se u Ulici kneza Miloša u Beogradu i preti da padne zbog čega je zatvorena jedna traka ulice, javio je jutros RTS.
Saobraćaj se otežano odvija čekajući dolazak ekipe preduzeća koje održava javnu rasvetu. Kako su najavile gradske vlasti, skidanje novogodišnje rasvete počeće 15. februara. Rasveta u prestonici počela je da se postavlja krajem... »
©2019 Netmark d.o.o.