Povezane vesti

Katolička crkva i Hrvati obeležili godišnjicu smrti Stepinca uz skandaloznu besedu: On treba da nam bude misao vodilja i uzor

Kurir pre 10 dana
Katolička crkva u Hrvatskoj obeležila je sinoć 59. godišnjicu smrti kardinala Alojzija Stepinca, čija uloga pre, tokom i posle Drugog svetskog rata još nije razjašnjena, a besedu tim povodom u zagrebačkoj katedrali je održao zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić.
U opširnoj besedi Bozanić je, između ostalog, rekao da se građani Hrvatske danas s pravom pitaju kako je moguće da arhivska građa, koja bi mogla da pomogne u rasvetljavanju događaja tokom Drugoga svetskog rata i perioda nakon... »

Katolička crkva i Hrvati obeležili godišnjicu smrti Stepinca uz jezive izjave: "On treba da nam bude misao vodilja i uzor"

Telegraf pre 10 dana
Tvrdi se i da je Stepinac znao i za jedan od najstrašnijih zločina Drugog svetskog rata, ubijanje 22.000 srpske dece s Kozare
Katolička crkva u Hrvatskoj obeležila je 10. februara 59. godišnjicu smrti kardinala Alojzija Stepinca, čija uloga pre, tokom i posle Drugog svetskog rata još nije razjašnjena, a upravo za njega se vezuju najstrašnije optužbe iz... »
©2019 Netmark d.o.o.