Budimo gospoda velikog srca- pomozimo deci oboleloj od raka

Budimo gospoda velikog srca- pomozimo deci oboleloj od raka

Niške vesti pre 10 dana
“U pitanju je jedinstven događaj koji se održava prvi put i koji je namenjen prikupljanju sredstava za organizaciju NURDOR Srbija, udruženje roditelja dece obolele od raka. Događaj se organizuje uoči 15. februara, Svetskog dana dece obolele od raka, kada će prikupljena donacija biti i uručena... »

Prvi STUDENTSKI HUMANITARNI BAL – Budimo gospoda velikog srca

Naissus info pre 10 dana
Karte za BAL se mogu kupiti na samom događaju, ali i u kancelariji Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta u Nišu svakog radnog dana od 10 do 13 časova i bioskopu Vilin grad od 12 do 15 časova. Cena karte je 800 dinara, a kodeks oblačenja je elegantan. Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da uzmu učešće u ovom događaju!
U pitanju je jedinstven događaj koji se održava prvi put i koji je namenjen prikupljanju sredstava za organizaciju Nurdor Srbija, udruženje roditelja dece obolele od raka. Događaj se organizuje uoči 15. februara, Svetskog dana... »

Studentski humanitarni bal prvi put u Nišu

Južne vesti pre 10 dana
Uz poruku "budimo gospoda velikog srca", niški studenti pozivaju sve humanitarce da učestvuju na prvom humanitarnom balu koji organizuju u sredu 13. februara u Oficirskom domu u Nišu, a novac koji budu prikupili namenili su Udruženju roditelja dece obolele od raka "Nurdor". Prvi studentski... »
©2019 Netmark d.o.o.