Ljajić: Takse Prištine postale nerešiv politički problem

Ljajić: Takse Prištine postale nerešiv politički problem

Nova ekonomija pre 10 dana
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić rekao je da je zbog uvođenja taksi od 100 odsto na robu iz centralne Srbije, u poslednja tri meseca na Kosovu plasirano 90 miliona evra manje robe nego ranije. O taksama se sve više govori kao nerešivom političkom pitanju, rekao je... »

Ljajić: Srpske robe ima na Kosovu, gubitak zbog taksi oko 90 miliona evra

N1 Info pre 10 dana
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić rekao je da je zbog uvođenja taksi od 100 odsto na robu iz centralne Srbije, u poslednja tri meseca na Kosovu plasirano 90 miliona evra manje robe nego ranije.
O taksama se sve više govori kao nerešivom političkom pitanju, rekao je Lajić za TV Pink, ukazujući da takse sprečavaju da dijalog između Beograda i Prištine bude nastavljen i prave ekonomsku štetu koja može da ostavi posledice.... »

Ljajić: Šteta od taksi 90 miliona evra

Danas pre 10 dana
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić rekao je da je zbog uvođenja taksi od 100 odsto na robu iz centralne Srbije, u poslednja tri meseca na Kosovu plasirano 90 miliona evra manje robe nego ranije.
O taksama se sve više govori kao nerešivom političkom pitanju, rekao je Lajić za TV Pink, ukazujući da takse sprečavaju da dijalog između Beograda i Prištine bude nastavljen i prave ekonomsku štetu koja može da ostavi posledice.... »

"Šverc komerc radi jer srpske robe ima na KiM"

B92 pre 10 dana
B92: "Šverc komerc radi jer srpske robe ima na KiM"
Zbog uvođenja takse od 100 odsto na robu iz centralne Srbije, u poslednja tri meseca na KiM je plasirano 90 miliona evra manje robe nego u istom periodu lane.
To je izjavio ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, koji navodi da se o taksama sve više govori kao o nerešivom političkom pitanju koje sprečava da dijalog između Beograda i Prištine bude nastavljen, ali... »

Ljajić:Izbori da daju legitimet novoj vladi za rešavanje pitanja Kosova i Metohije

RTV pre 10 dana
RTV: Ljajić:Izbori da daju legitimet novoj vladi za rešavanje pitanja Kosova i Metohije
BEOGRAD - Predsednik SDPS Rasim Ljajić smatra da je sada trenutak za parlamentarne izbore, kako bi nova vlada dobila pun demokratski kapacitet i legitimet za rešavanje pitanja KiM.
Kao drugi razlog zbog koga bi trebalo ići na izbore Ljajić vidi proteste na ulici gde se osporava legitimitet vlasti. "Već imamo najavu bojkota parlamenta i proteste na ulici, gde se osporava legitimitet vlade i vlasti. Ako se... »

Zbog taksi na Kosovo i Metohiju plasirano 90 miliona evra manje robe

Politika pre 10 dana
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da je zbog uvođenja taksi od 100 odsto na robu iz centralne Srbije, u poslednja tri meseca na KiM plasirano 90 miliona evra manje robe nego u istom periodu lane. Ljajić kaže da se o taksama sve više govori kao nerešivom... »

Ljajić: Šteta od 90 miliona evra

Vesti online pre 10 dana
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajic izjavio je danas da je zbog prištinskih taksi od 100 odsto na robu iz centralne Srbije, na samoproglašeno Kosovo i Metohiju plasirano 90 miliona evra manje robe nego u istom periodu lani.
- Mi ćemo do 21. februara imati tačan bilans stanja koliko je manje robe izvezeno, a do sada je, za ovih 80 dana, oko 90 miliona evra manje robe plasirano na Kosovo i Metohiju nego u istom periodu prošle godine - rekao je on.... »

Ljajić zabrinut: Na Kosovo plasirano manje robe u vrednosti od 90 miliona evra

Kurir pre 10 dana
BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da je zbog uvođenja taksi od 100 odsto na robu iz centralne Srbije, u poslednja tri meseca na KiM plasirano 90 miliona evra manje robe nego u istom periodu lane. Ljajić kaže da se o taksama sve više govori kao... »

Ljajić: Na Kosmet plasirano 90 miliona evra manje robe

Večernje novosti pre 10 dana
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da je zbog uvođenja taksi od 100 odsto na robu iz centralne Srbije, u poslednja tri meseca na KiM plasirano 90 miliona evra manje robe nego u istom periodu lane
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da je zbog uvođenja taksi od 100 odsto na robu iz centralne Srbije, u poslednja tri meseca na KiM plasirano 90 miliona evra manje robe nego u istom periodu... »

Kosovska taksa nas košta 90 miliona evra

Mondo pre 10 dana
Zbog uvođenja taksi od 100 odsto na robu iz centralne Srbije, u poslednja tri meseca na KiM plasirano 90 miliona evra manje robe nego u istom periodu lane.
Foto: MONDO/Mario Milojević Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da se o taksama sve više govori kao nerešivom političkom pitanju koji sprečava da dijalog između Beograda i Prištine bude... »

U glavnom gradu Bangladeša u požaru poginulo 78 ljudi

BBC News  pre 8 sati  još 19 povezanih

Vulin: Srbija je uvek bila na pravoj strani istorije

Politika  pre 2 sata  još 12 povezanih

Uživo: Poslednjih deset minuta u Talinu (49:54) (VIDEO)

Vesti online  pre 6 minuta  još 13 povezanih

Juventusova legenda stala u odbranu Simeonea!

Sportske.net  pre 55 minuta  još 34 povezane

PPF grupa završila kupovinu Telenor banke

Beta  pre 9 sati  još 11 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.