Povezane vesti

Iza kulisa prištinske borbe za vlast ratuju i obaveštajne službe: Pod čijom kontrolom su Tači, Veselji i Haradinaj?

Pravda pre 10 dana
Iako je rasprostranjen utisak da su glavni kosovski igrači miljenici Zapada i u dobrim odnosima sa svima, od Berlina preko Brisela do Vašingtona, to nije tako,jer kako se navodi, trojica albanskih lidera rade zajedno ali se istovremeno svako bori za više moći u Prištini.
Prema saznanjima, Nemci izbegavaju Hašima Tačija i Berlin ne može da mu oprosti što je pre nekoliko godina odao agente njihove službe BND. Od tada predsednik privemenih prištinskih institucija za nemačku administraciju nije... »

Blic: Pod čijom su kontrolom Tači, Veselji, Haradinaj?

IndeksOnline pre 10 dana
BEOGRAD – Iako je rasprostranjen utisak da su glavni kosovski igrači miljenici Zapada i u dobrim odnosima sa svima, od Berlina preko Brisela do Vašingtona, to nije tako, piše Blic navodeći da trojica albanskih lidera rade zajedno ali da se istovremeno svako bori za više moći u Prištini. Prema... »

Iza kulisa prištinske borbe za vlast ratuju i obaveštajne službe: Pod čijom kontrolom su Tači, Veselji i Haradinaj?

Kurir pre 10 dana
BEOGRAD - Iako je rasprostranjen utisak da su glavni kosovski igrači miljenici Zapada i u dobrim odnosima sa svima, od Berlina preko Brisela do Vašingtona, to nije tako,jer kako se navodi, trojica albanskih lidera rade zajedno ali se istovremeno svako bori za više moći u Prištini. Prema saznanjima,... »

Pod čijom su kontrolom Tači, Veselji, Haradinaj?

RTV pre 10 dana
RTV: Pod čijom su kontrolom Tači, Veselji, Haradinaj?
BEOGRAD - Iako je rasprostranjen utisak da su glavni kosovski igrači miljenici Zapada i u dobrim odnosima sa svima, od Berlina preko Brisela do Vašingtona, to nije tako, piše Blic navodeći da trojica albanskih lidera rade zajedno ali da se istovremeno svako bori za više moći u Prištini.
Prema saznanjima lista, Nemci izbegavaju Hašima Tačija i Berlin ne može da mu oprosti što je pre nekoliko godina odao agente njihove službe BND. Od tada predsednik privremenih prištinskih institucija za nemačku administraciju... »
©2019 Netmark d.o.o.